Agent overleden na aanrijding Kaapseplein - Den Haag 01-01-2017

Auteur Topic: Agent overleden na aanrijding Kaapseplein - Den Haag 01-01-2017  (gelezen 8963 keer)

0 gebruikers (en 1 gast bekijken dit topic.

DiNozzo

 • Landelijke Eenheid Dienst Infrastructuur
 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 7,536
Reactie #20 Gepost op: 3 januari 2017, 15:53:08
Citaat van: enrico1972 link=msg=1470985 date=1483455154
Reactie familie gewonde agent

Laatste update: 03-01-2017 | 14:34

Den Haag - Namens de familie van onze zwaargewonde collega Mario, plaatsen wij onderstaand bericht:'Als familie en vrienden van Mario zitten we sinds zaterdagnacht in een achtbaan. We voelen ons enorm gesteund, in de eerste plaats door Mario’s directe collega’s van team De Heemstraat. Maar ook de collega’s van de eenheid Den Haag en zelfs collega’s vanuit het hele land laten geen kans onbenut om hun medeleven te betuigen en Mario en ons een hart onder de riem de steken. Onze Mario is ineens een beetje ‘van iedereen’. Vanuit alle kanten krijgen we hulp aangeboden. Dat doet ons enorm goed en maakt ons dankbaar.

De vele hartverwarmende  reacties van burgers, zijn met geen pen te beschrijven. Ondanks ons verdriet en de zorgen om Mario doet het ons veel om te merken dat er zo ontzettend veel mensen met ons meeleven en dat ook uiten. De bossen bloemen, vele kaarten en astromische aantallen berichten op social media gaan ons voorstellingsvermogen ver te boven. Onze oprechte dank daarvoor!

Over de gezondheidstoestand van Mario is vooralsnog niets bekend gemaakt. Mario heeft door het ongeval zeer ernstig hersenletsel opgelopen en ligt sinds zaterdagnacht in coma. Zijn situatie is onverminderd zorgelijk, maar als familie hopen we dat hij ons – zoals wel vaker – verrast en hier bovenop komt.

Ondanks de kracht die wij putten uit de vele aandacht, voelen wij als familie en vrienden sterk de behoefte aan rust. Wij worden, ongetwijfeld met de beste intenties, van alle kanten benaderd door media. Namens de familie wil ik, de vriendin van Mario, laten weten dat wij geen behoefte hebben om naar voren te treden. Wij hopen dat de media die wens respecteert.'

Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2017/januari/3/06-den-haag-reactie-familie-gewonde-agent.html

Zie ook het Facebookbericht:


Familie Mario: steun is hartverwarmend
Citaat van: [facebook]https://www.facebook.com/politiedenhaag/photos/a.504216866299838.1073741828.463735527014639/1137991699589015/?type=3&theater[/facebook]
Namens de familie van onze zwaargewonde collega Mario, plaatsen wij onderstaand bericht:
“Als familie en vrienden van Mario zitten we sinds zaterdagnacht in een achtbaan. We voelen ons enorm gesteund, in de eerste plaats door Mario’s directe collega’s van team De Heemstraat. Maar ook de collega’s van de eenheid Den Haag en zelfs collega’s vanuit het hele land laten geen kans onbenut om hun medeleven te betuigen en Mario en ons een hart onder de riem de steken. Onze Mario is ineens een beetje ‘van iedereen’. Vanuit alle kanten krijgen we hulp aangeboden. Dat doet ons enorm goed en maakt ons dankbaar.
De vele hartverwarmende reacties van burgers, zijn met geen pen te beschrijven. Ondanks ons verdriet en de zorgen om Mario doet het ons veel om te merken dat er zo ontzettend veel mensen met ons meeleven en dat ook uiten. De bossen bloemen, vele kaarten en astromische aantallen berichten op social media gaan ons voorstellingsvermogen ver te boven. Onze oprechte dank daarvoor!
Over de gezondheidstoestand van Mario is vooralsnog niets bekend gemaakt. Mario heeft door het ongeval zeer ernstig hersenletsel opgelopen en ligt sinds zaterdagnacht in coma. Zijn situatie is onverminderd zorgelijk, maar als familie hopen we dat hij ons -zoals wel vaker- verrast en hier bovenop komt.
Ondanks de kracht die wij putten uit de vele aandacht, voelen wij als familie en vrienden sterk de behoefte aan rust. Wij worden, ongetwijfeld met de beste intenties, van alle kanten benaderd door media. Namens de familie wil ik, de vriendin van Mario, laten weten dat wij geen behoefte hebben om naar voren te treden. Wij hopen dat de media die wens respecteert.”

"He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster."


Hunter

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 6,176
 • Zoetermeer, Haaglanden
Reactie #21 Gepost op: 10 januari 2017, 00:36:51
Vanuit officiële politieaccounts wordt getwitterd dat Mario is overleden, maar toch wordt het weersproken. Kansloos en vooral respectloos........

Mario; Rest In Peace!


Drenthe_Roden

 • Geďnteresseerde
 • Forum gebruiker
 • ***
 • Berichten: 127
Reactie #22 Gepost op: 10 januari 2017, 00:41:42
Na enige onduidelijkheid vanavond heeft het alsnog zo moeten zijn...

Bij deze wens ik alle nabestaanden, kennissen, collega's etc. veel sterkte toe met het verlies.
Eerst zien, dan geloven.


oma

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 10,711
Reactie #23 Gepost op: 10 januari 2017, 00:46:37
Politie Den Haag @POL_DenHaag 10m
Zwaargewonde agent #Mario zojuist overleden.

Zwaargewonde agent Mario overleden

De 36-jarige agent Mario van Team De Heemstraat, die tijdens de nieuwjaarsnacht werd aangereden ter hoogte van het Kaapseplein, is maandagavond 9 januari aan het einde van de avond overleden. Hij lag sinds het ongeval in een coma op de intensive care.

De agent werd op 1 januari omstreeks 01.50 uur, terwijl hij ter hoogte van het Kaapseplein op de Hoefkade stond, aangereden door een 27-jarige Haagse. Vooralsnog lijkt er geen sprake van opzet. Het onderzoek moet dit uiteindelijk uitwijzen. De bestuurster is na de aanrijding aangehouden, op het bureau verhoord en daarna heengezonden in afwachting van het verdere verloop van de zaak.

De agent werd zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij sindsdien op de intensive care werd verpleegd. Hij hield aan het ongeval onder andere zwaar hersenletsel over en is ten gevolge daarvan maandag 9 januari aan het einde van de avond overleden.

Politiechef Paul van Musscher reageert aangeslagen: “Het grijpt de hele eenheid enorm aan wanneer een collega door een tragisch ongeval uit het leven wordt gerukt. Ik deel het gevoel van machteloosheid en verdriet met mijn mensen, die diep zijn geraakt door het verlies van hun collega. In Mario verliezen we een geliefd collega, een bevlogen politieman met passie voor het vak en voor de politie als organisatie. Onze gedachten gaan uit naar de familie,vrienden en collega’s van Mario.”

De familie van Mario laat weten: "Wij hebben de afgelopen 9 dagen tussen hoop en vrees geleefd. Ondanks alle goede zorgen van het medisch team, heeft het niet zo mogen zijn. Graag willen wij nogmaals iedereen bedanken voor de vele steunbetuigingen en beterschapswensen. Die zijn voor ons van onbeschrijfelijke waarde. De media heeft onze wens om niet langer benaderd te worden, gerespecteerd. Onze dank daarvoor. We hebben als nabestaanden een lange weg voor de boeg, maar putten kracht uit onze hechte familieband. Wij hopen dat wij ook nu, juist nu, de gelegenheid krijgen om dit immense verlies in alle rust met elkaar te verwerken."

In verband met het overlijden van Mario is het bureau aan De Heemstraat tot nader order gesloten voor het doen van aangifte. Mensen die graag een steunbetuiging willen achterlaten voor de familie van Mario en/of zijn directe collega’s, zullen aan de balie van het bureau ontvangen worden.https://www.facebook.com/politiedenhaag/posts/1142573999130785:0


oma

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 10,711
Reactie #24 Gepost op: 10 januari 2017, 07:20:08
Korpsleiding geraakt door overlijden collega Mario

Laatste update:
10-01-2017 | 01:00

Den Haag - Collega Mario is op maandag 9 januari, laat in de avond, overleden en dat heeft de korpsleiding zeer geraakt. 'Dit nieuws komt bij iedereen in het korps heel hard aan en laat nog eens zien hoe kwetsbaar wij allen kunnen zijn in de uitvoering van ons werk', aldus korpschef Erik Akerboom.'Collega's in het hele land leefden intens mee na dit noodlottig ongeval tijdens de nieuwjaarsnacht. Hartverwarmend vond ik ook de reacties van burgers die de afgelopen dagen spontaan hun steun en medeleven toonden. Namens de korpsleiding wens ik zijn familie en iedereen binnen de Eenheid Den Haag, in het bijzonder de collega's van Team De Heemstraat, veel sterkte met dit enorme verlies.'

https://www.politie.nl/nieuws/2017/januari/10/00-korpsleiding-geraakt-door-overlijden-collega-mario.html