Overige vacatures Douane (sluit 6 feb)

Auteur Topic: Overige vacatures Douane (sluit 6 feb)  (gelezen 1485 keer)

0 gebruikers (en 1 gast bekijken dit topic.

Groenemotormuis

  • Utrecht
  • Senior gebruiker
  • ****
  • Berichten: 2,738
  • Every day a new day to enjoy
Gepost op: 24 januari 2018, 11:20:34
Hierbij diverse vacatures bij de Douane. Zie de link voor de volledige vacature:

Medewerker Douane Landelijk Tactisch Centrum (groepsfunctie F), Wil jij bedrijfsprocessen doorgronden, verbeteren en een organisatie naar een hoger plan tillen? Ben jij leergierig én wil jij jouw kennis en kunde altijd delen met anderen? Vind jij jezelf daadkrachtig en resultaatgericht? Ben jij de nieuwe medewerker van de Douane van de Belastingdienst?

Douane Nederland is een handhavende en klantgerichte organisatie, waarvan de activiteiten direct van invloed zijn op onze internationale samenleving. Dit gaat verder dan de grenzen van Nederland of van Europa: het werkterrein is internationaal georiënteerd. En in het vervullen van die activiteiten is een belangrijke rol weggelegd voor het Douane Landelijk Tactisch Centrum (DLTC) dat zich bevindt in Rotterdam en Schiphol.
Link

Medewerker Douane Landelijk Tactisch Centrum (groepsfunctie C), Link


Klantmanager Douane, Zorg jij ervoor dat bedrijven in Nederland het toezicht krijgen dat ze verdienen? Beschik je over een helicopterview en overzie je de (overall) consequenties van organisatorische, procesmatige en vakinhoudelijke veranderingen op het gebied van toezicht? Ben je een échte netwerker en weet je dat netwerk ook uitstekend te onderhouden? Ben jij de nieuwe klantmanager van de Douane van de Belastingdienst?
Link


Fiscaal jurist Douane, Beschik jij over voldoende kennis en kunde om mee te denken over de aanpak van complexe controles van bedrijven? Heb jij oog en oor voor zowel de relatie als het resultaat? En ben jij in staat om binnen deze context relevante wet- en regelgeving op het gebied van toezicht consequent en integer toe te passen? Ben jij de nieuwe fiscaal jurist van de Douane van de Belastingdienst?
Deze vacature is beschikbaar bij de volgende Douane kantoren: Eindhoven en Breda.
Link


Medewerker Douane (groepsfunctie F), Wil jij bedrijfsprocessen doorgronden, verbeteren en een organisatie naar een hoger plan tillen? Ben jij leergierig én wil jij jouw kennis en kunde altijd delen met anderen? Vind jij jezelf daadkrachtig en resultaatgericht? Ben jij de nieuwe medewerker van de Douane van de Belastingdienst?
Deze vacature is beschikbaar bij de volgende Douanekantoren:

Kantoor Amsterdam, locatie Amsterdam, proces klantmanagement.

Kantoor Schiphol Passagiers, locatie Schiphol, proces fysiek toezicht.

Kantoor Breda, locatie Rotterdam en Breda, proces klantmanagement.

Kantoor Groningen, locatie Groningen en/of Zwolle (in overleg te bepalen), fysiek toezicht.

Kantoor Schiphol Cargo, locatie Schiphol, proces klantmanagement.

Kantoor Arnhem, locatie Utrecht, proces klantmanagement.
Link


Disclaimer: Alle uitspraken hier worden gedaan op persoonlijke titel en zullen, mogen en kunnen niet worden gezien als officiele uitspraken door wat v