09-06-2018 Open dag basisteam Noordoost-Twente | bureau Oldenzaal (OV)

Auteur Topic: 09-06-2018 Open dag basisteam Noordoost-Twente | bureau Oldenzaal (OV)  (gelezen 6682 keer)

0 gebruikers (en 2 gasten bekijken dit topic.

Boss-19

  • Student
  • Forum gebruiker
  • ***
  • Berichten: 55
    • Fotosite Boss-19
Op 9 juni vindt er een open dag plaats van het Basisteam Noordoost-Twente. Dit basisteam beslaat de gemeenten Dinkelland, Losser, Oldenzaal en Tubbergen.  De open dag op het vernieuwde politiebureau in Oldenzaal.

Korte omschrijving
Oldenzaal - Op zaterdag 9 juni 2018 van 10.00 tot 16.00 uur houdt het Basisteam Noordoost-Twente van de politie een open dag in en om het politiebureau in Oldenzaal aan de Noordwal 98.

Het bureau is een aantal maanden gesloten in verband met een interne verbouwing. Het bureau is nu weer helemaal up-to-date en geschikt om als uitvalsbasis te dienen voor alle politiemensen in Noordoost-Twente (Dinkelland, Losser, Oldenzaal en Tubbergen).

Tijdens de open dag wil de politie de bevolking van Noordoost-Twente de mogelijkheid bieden om het verbouwde bureau te bezichtigen. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten gepland en zullen een aantal speciale diensten van de politie zich presenteren. Zo zijn er demonstraties van de politiebikers, de hondengeleiders en de Mobiele Eenheid (ME). Ook diverse interne en externe partners geven uitleg over hun werkzaamheden.

Interne partners
Medewerkers van de Forensische Opsporing vertellen over de specifieke opsporingsmethoden en technieken die zij toepassen in hun werk. De Vreemdelingendienst geeft uitleg over valse documenten. De Bereden Politie is met twee paarden aanwezig. Een dronepiloot vertelt over zijn bijzondere taak binnen de politie. Daarnaast is de hennepcontainer is te bezichtigen. In deze container krijgt u een beeld van de verschillende kweektechnieken van hennep, beveiligingsmaatregelen en energiediefstal. Maar er is nog veel meer te zien van de diverse politiespecialismen. De politiemedewerkers uit uw woongebied maken graag nader kennis en vertellen over hun werk en beantwoorden uw vragen.

Externe partners
De politie heeft in haar werk regelmatig te maken met externe partners. Een aantal van deze partners is 9 juni ook aanwezig. Zo zijn de Brandweer, de Ambulancedienst en de Duitse politie er met voertuigen. De groene bijzondere opsporingsambtenaren (BOA’s) laten zien welke middelen stropers gebruiken en ook de buurtbemiddeling presenteert zich.

Kortom: voor elk wat wils. U bent van harte welkom op 9 juni aan de Noordwal 98 in Oldenzaal. (van https://www.politie.nl/nieuws/2018/mei/24/politie-presenteert-zich-tijdens-open-dag-in-verbouwde-politiebureau-in-oldenzaal.html)

Adres
Noordwal 98  
7571AM , Oldenzaal

Websites en social media[/size]
Facebookpagina politie Dinkelland : https://www.facebook.com/PolitieDinkelland/
Facebookpagina politie Losser : https://www.facebook.com/politielosser/
Facebookpagina politie Oldenzaal : https://www.facebook.com/politieoldenzaal/
Facebookpagina politie Tubbergen: https://www.facebook.com/politietubbergen/
Facebookevent + live verslag: https://www.facebook.com/events/292773074593541/
Twitter:  @POL_Dinkelland @POL_Losser @POL_Oldenzaal @POL_Tubbergen

Youtube :

Met vriendelijke groet, Boss-19. ęCopyright op al mijn geplaatste foto's. Geplaatste foto's mogen niet zonder mijn uitdrukkelijke schriftelijke toeste