Sollicitanten Politiekundige start april 2019 (verkort)

Auteur Topic: Sollicitanten Politiekundige start april 2019 (verkort)  (gelezen 6269 keer)

0 gebruikers (en 1 gast bekijken dit topic.

StefanLF

  • Aspirant Politiekundige (verkort)
  • Junior gebruiker
  • **
  • Berichten: 15
Reactie #20 Gepost op: 2 april 2019, 08:38:08
Overnachten in Apeldoorn voor de deur van de opleiding is prima te doen. Degene die dit bij ons deden zaten op diverse vakantieparken in de buurt. De een aanzienlijk beter dan de ander. Op de Hietveldweg staat een villa. Hier kun je losse kamers huren. Wordt vrijwel uitsluitend gebruikt door studenten aan de politieacademie.
Als je op de PA in de kelder naar de kleedkamers loopt (voor degene die er binnenkort weer is) hangt er aan het prikbord een hele rits aan advertenties voor overnachtingsmogelijkheden in de buurt. Dat is met een clubje mensen echt best gezellig.

Voor degene die op en neer willen gaan rijden, houd er wel rekening mee dat je soms om 08.00 uur begint met de les en in sommige gevallen dan ook pas rond 21.00 uur klaar bent. Rijden is dan niet echt relaxed als je niet dicht in de buurt woont. Als het even kan en je hebt thuis niemand zitten die aan het wachten is... lekker overnachten.

Overigens kun je met diverse handigheden zoals hotelbonnen ook incidenteel overnachten terwijl je normaliter naar huis zou rijden. Die kosten zijn dan wel voor jezelf maar een heel stuk relaxter dan met erg weinig rusttijd op en neer rijden.

Thanks voor je aanvulling!