Oud & Nieuw en Vuurwerk incidenten en nieuws 2021/2022

Auteur Topic: Oud & Nieuw en Vuurwerk incidenten en nieuws 2021/2022  (gelezen 49488 keer)

0 gebruikers (en 1 gast bekijken dit topic.

enrico1972

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 6,564
 • Openbare Orde en Veiligheid
  • Instagram Enricoveilig
Reactie #430 Gepost op: 5 november 2022, 01:08:24
Zeven aanhoudingen na vondsten verboden vuurwerk
Laatst gewijzigd op: 04-11-2022 | 15:44

Varsseveld, Emst, Oene, Twello, Diepenveen, Deventer - Afgelopen week zijn zeven verdachten aangehouden voor handel en bezit van verboden professioneel vuurwerk. In totaal trof de politie bijna 19.000 nitraten, bijna 200 cobra’s, 35 shells en Chinese rollen aan in verschillende onderzoeken. Daarnaast werden vier wapens in beslag genomen.

Het eerste onderzoek richtte zich op een 16-jarige verdachte uit Varsseveld. De politie heeft 600 nitraten bij hem in beslag genomen. Er werd tevens een mes in beslag genomen dat hij tijdens de aanhouding bij zich droeg. In de woning trof de politie op zijn slaapkamer, vlak naast een volle asbak, zelf geknutseld vuurwerk aan. De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) van Defensie moest er aan te pas komen om dit vuurwerk veilig op te ruimen.

15.000 nitraten
In een ander onderzoek richtte de politie zich op de illegale handel in professioneel vuurwerk in Emst en Oene. Hierbij zijn een 17- en 18-jarige verdachte uit Oene en Emst aangehouden. Zij waren tijdens hun aanhouding in het bezit van een taser en een ploertendoder. Deze zijn in beslag genomen. In de woningen van beide verdachten trof de politie ruim 15.000 nitraten aan. Uit nader onderzoek bleek betrokkenheid van een 58-jarige inwoner uit Oene. Hij is ook aangehouden.

Onderzoek Twello, Deventer en Diepenveen
Bij een onderzoek naar de handel in vuurwerk in Twello en Diepenveen zijn drie aanhoudingen verricht. De verdachten waren in de leeftijd van 16 tot 18 jaar en komen uit Diepenveen en Deventer. Bij hen werden een Chinese rol twintigduizendklapper, vijf Chinese rollen vijfduizendklapper, 200 nitraten, 45 cobra’s en tien shells aangetroffen. De politie heeft hierop onderzoek gedaan in een drietal woningen in Deventer en Diepenveen, waar ruim 100 kilo zwaar explosief vuurwerk in beslag genomen is en een derde verdachte is aangehouden.

Vuurwerk steeds zwaarder
Verboden vuurwerk is in de afgelopen decennia steeds zwaarder en daarmee gevaarlijker geworden. Het zijn in de basis gevaarlijke explosieven. Het gaat in de praktijk om vuurwerk in de categorie F3 en F4. Dit is professioneel vuurwerk, dat alleen met een vergunning mag worden opgeslagen en afgestoken. Het vormt het de laatste jaren een toenemend maatschappelijk probleem door overlast, letsel, doden en milieuschade. Zwaar vuurwerk wordt daarnaast gebruikt om hulpverleners en handhavers te belagen. Ook wordt zwaar, professioneel vuurwerk gebruikt bij zware misdrijven, zoals ram- en plofkraken.

De illegale handel in professioneel vuurwerk is een steeds lucratiever verdienmodel voor criminelen en hun netwerken geworden. De politie probeert daarom op allerlei manieren om deze handel de pas af te snijden. Het doel is om te voorkomen dat het zware, gevaarlijke vuurwerk op straat terecht komt.

Meld vermoedens van opslag of handel van zwaar vuurwerk
Regelmatig treft de politie zwaar vuurwerk aan dat is opgeslagen in woonwijken, waardoor er een groot risico voor de buurt ontstaat. Vermoedt u bij u in de buurt een illegale opslag van of de handel in zwaar vuurwerk, twijfel niet en bel 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.

De politie deelt informatie over de handel en opslag van verboden vuurwerk altijd met de gemeente. De gemeente kan optreden wanneer er gevaarlijk vuurwerk in een woning wordt gevonden door bestuurlijke maatregelen op te leggen, bijvoorbeeld in de vorm van het opleggen van een dwangsom of zelfs het sluiten van een woning.

Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/4/zeven-aanhoudingen-na-vondsten-verboden-vuurwerk.html
In dit land dient u de wet- en regelgeving te kennen en deze na te leven. Houd u zich hier niet aan, dan weet u ook wat de risico's zullen


enrico1972

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 6,564
 • Openbare Orde en Veiligheid
  • Instagram Enricoveilig
Reactie #431 Gepost op: 8 november 2022, 02:31:10
Verdachten aangehouden met grote hoeveelheden illegaal vuurwerk
Gepubliceerd op: 07-11-2022 | 17:06

Veldhoven - De politie hield in de nacht van vrijdag op zaterdag 5 november drie verdachten aan. Het gaat om drie mannen van 21 jaar uit Veldhoven.

Surveillerende agenten zagen één van de mannen op de Kerkweg. Hij viel op omdat hij naast een brommer stond, waarvan het achterlicht het niet deed. De agenten besloten daarop om hem aan te spreken. Al snel bleek dat de brommer niet van de jongeman zelf was. Hij had een wat onsamenhangend verhaal en kon niet zeggen van wie het voertuig dan wel was. Daarop besloten de agenten om hem uitgebreid te controleren.

Cobra’s

De tas die de jongeman bij zich had bleek volledig gevuld te zijn met zogenaamde cobra’s, zwaar illegaal knalvuurwerk. Omdat de man al had verteld dat hij zojuist in een woning was geweest aan de Kerkweg, werd nog diezelfde nacht ook daar een doorzoeking gedaan. Ook daar werden dezelfde cobra’s aangetroffen. In de woning werden de andere twee 21-jarige mannen aangehouden.

In totaal werden bijna 900 cobra’s in beslag genomen. Deze zullen worden vernietigd.

Levensgevaarlijk

Met deze hoeveelheden zwaar, illegaal vuurwerk in een woning of tas kun je gerust spreken van een levensgevaarlijke situatie. De aanpak van (handel in) illegaal vuurwerk heeft juist vanwege dat gevaar hoge prioriteit bij politie en het Openbaar Ministerie. Bij zowel het vervoer, de opslag als het afsteken bestaan er grote risico’s.

Vermoedt u een illegale opslag van vuurwerk in de buurt, of bijvoorbeeld vuurwerkhandel? Twijfel niet en bel 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Meer info: https://www.politie.nl/onderwerpen/vuurwerk.html
In dit land dient u de wet- en regelgeving te kennen en deze na te leven. Houd u zich hier niet aan, dan weet u ook wat de risico's zullen


enrico1972

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 6,564
 • Openbare Orde en Veiligheid
  • Instagram Enricoveilig
Reactie #432 Gepost op: 8 november 2022, 02:33:40
79 kilo vuurwerk uit kelderbox in beslag genomen
Gepubliceerd op: 07-11-2022 | 14:46

Den Haag - In een kelderbox aan de ’s-Gravenzandelaan trof de politie op vrijdag 4 november 79 kilo vuurwerk met de kracht van een explosief aan. De politie had informatie gekregen dat er mogelijk een hoeveelheid vuurwerk op deze locatie was opgeslagen. Na deze tip deed de politie een inval en trof de genoemde hoeveelheid aan.

Bij de inval trof de politie in de kelderbox en in de kruipruimte onder de kelderbox verschillende soorten vuurwerk met de kracht van een explosief aan. Zo werden onder meer 32 stuks 3 inch shells (mortierbommen), 1360 stuks enkelshots buizen, 780 nitraatbommen en 231 Cobra6-bommen aangetroffen.

Vier mannen aangehouden
Tijdens de inval werden vier verdachten aangehouden. Het gaat om een 29-jarige man, een 34-jarige man en een 26-jarige man allen zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 48-jarige man uit Den Haag. Het vuurwerk is in beslaggenomen en wordt vernietigd.

Vuurwerk met de kracht van een explosief
Jaarlijks raken tientallen mensen gewond door verkeerd gebruik van legaal vuurwerk of door vuurwerk met de kracht van een explosief. Dit vuurwerk is niet goedgekeurd vuurwerk, waardoor een verhoogde kans op letsel is. Lontjes zijn bijvoorbeeld te kort, het vuurwerk is beschadigd, of er zit teveel kruit in. Het is niet alleen voor de afsteker gevaarlijk, maar ook voor omstanders. Het opslaan van grote hoeveelheden vuurwerk in een omgeving die niet voldoet aan de veiligheidseisen, bijvoorbeeld een woning of een garage, levert bovendien gevaar op voor ontploffing of een grote brand.

Hoe herkent u een iIllegale vuurwerkopslag?
De politie treedt hard op tegen verkopers en gebruikers van vuurwerk met een explosief karakter en mensen die legaal vuurwerk op een verkeerde manier gebruiken. De politie reageert snel op meldingen over transport, handel, opslag en gebruik van illegaal vuurwerk en op meldingen over misbruik van legaal vuurwerk. Signalen die kunnen wijzen op illegale vuurwerkopslag:

1.     Een grote hoeveelheid dozen die in de schuur/woning/kelder/garagebox wordt gebracht, zonder dat iemand aan het verhuizen is

2.     Veel aanloop van onbekende personen die op verschillende momenten komen en kort blijven

3.     Er wordt regelmatig veel vuurwerk in de buurt van de schuur/ woning afgestoken of een persoon steekt veel knalvuurwerk af

4.     Als er bij een schuur/woning voornamelijk in de avond/nachtelijke uren activiteiten plaatsvinden

Doe een melding bij vermoeden van een vuurwerkopslag
Heeft u het idee dat er bij u in de omgeving vuurwerk opgeslagen ligt, op een niet toegestane manier wordt verhandeld of vervoerd gaat worden? Bel dan de politie! Via de onderstaande actietegels ziet u hoe dat kan. Lees hier meer over vuurwerk.

Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/7/06-79-kilo-illegaal-vuurwerk-uit-kelderbox-in-beslag-genomen.html
In dit land dient u de wet- en regelgeving te kennen en deze na te leven. Houd u zich hier niet aan, dan weet u ook wat de risico's zullen


enrico1972

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 6,564
 • Openbare Orde en Veiligheid
  • Instagram Enricoveilig
Reactie #433 Gepost op: 9 november 2022, 08:31:56
Nederlandse politie doet grootste vuurwerkvangst ooit
Door GERDA FRANKENHUIS EN MARTIJN SCHOOLENBERG

Updated 1 uur geleden Vandaag, 04:00  in BINNENLAND

DRIEBERGEN - De Nederlandse politie heeft de grootste vuurwerkvangst ooit gedaan. Agenten spoorden in Duitsland maar liefst 350.000 kilo illegaal explosief vuurwerk op dat bestemd was voor de Nederlandse markt. De knallers hebben een straatwaarde van enkele miljoenen euro’s.

Lees verder inclusief foto en video op de Bron: https://www.telegraaf.nl/nieuws/1290864290/nederlandse-politie-doet-grootste-vuurwerkvangst-ooit
In dit land dient u de wet- en regelgeving te kennen en deze na te leven. Houd u zich hier niet aan, dan weet u ook wat de risico's zullen


enrico1972

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 6,564
 • Openbare Orde en Veiligheid
  • Instagram Enricoveilig
Reactie #434 Gepost op: 10 november 2022, 04:53:08
Grootschalige illegale handel in zwaar vuurwerk ontmanteld
Laatst gewijzigd op: 09-11-2022 | 06:57

Utrecht/Apeldoorn - Na twee jaar intensief onderzoek heeft de politie een illegale handel in zwaar explosief vuurwerk in beeld gebracht en ontmanteld. Gedurende het onderzoek is 350.000 kilo vuurwerk in Duitsland ontdekt en inbeslaggenomen. Er zijn tien verdachten aangehouden en meer arrestaties worden niet uitgesloten.Binnengekomen informatie en ontcijferde Encrochat gesprekken waren de aanleiding om in oktober 2020 te starten met een groot onderzoek naar de handel in illegaal vuurwerk. De milieu rechercheteams van politie Oost-Nederland,  Midden-Nederland en de Duitse politie hebben intensief met elkaar samengewerkt en ontdekten hoe zwaar illegaal vuurwerk vanuit diverse Europese landen en China via Duitsland naar Nederland is getransporteerd. De politie ziet steeds vaker dat levensgevaarlijk vuurwerk ingezet wordt als geweldsmiddel bij bijvoorbeeld ongeregeldheden. Maar ook als explosief bij conflicten in het criminele circuit of het opblazen van geldautomaten, met name in Duitsland.


In samenwerking met de Duitse politie is 350.000 kilo vuurwerk in beslag genomen


Aanhoudingen
De afgelopen weken zijn in totaal tien verdachten aangehouden. Drie van hen, 27, 31 en 34 jaar uit Nieuwegein worden gezien als hoofdverdachten. Zij zijn op maandag 17 oktober aangehouden en voorgeleid aan de Rechter-Commissaris en zitten nog vast. Tot donderdag 3 november hebben zij in beperking gezeten. De andere zeven verdachten hebben vermoedelijk een rol gespeeld bij de uitvoering. Zij zorgden bijvoorbeeld voor het transport, opslag en/of contact met afnemers.

Levensgevaarlijke opslag
In juni is een actiedag geweest waarbij op meerdere locaties in Nederland en Duitsland doorzoekingen zijn gedaan. In Nederland ging het om zeven woningen en vijf bedrijfslocaties.  In Duitsland zijn in totaal zeven opslagplaatsen met illegaal vuurwerk ontdekt.  Het vuurwerk lag opgeslagen in leegstaande bunkers , boerenschuren , bedrijfslocaties en containers. Deze opslagplaatsen voldeden in geen enkel geval aan de strenge veiligheidseisen. In totaal is 350.000 kilo zwaar illegaal vuurwerk, met een handelswaarde van enkele miljoenen euro’s, aangetroffen en in beslag genomen. Ook is handelscash aangetroffen en in beslag genomen. Het illegale vuurwerk wordt nog onderzocht en zal daarna vernietigd worden.  Het onderzoek loopt nog en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.


Zonder veiligheidsmaatregelen is zwaar vuurwerk opgeslagen

Explosieven
Vuurwerkexpert Erik Kooijker van de Landelijke Eenheid : “Dit gaat allang niet meer over onschuldig vuurwerk, soms zijn het regelrechte explosieven. We zien steeds vaker dat zwaar vuurwerk wordt gebruikt als explosief tijdens ongeregeldheden, maar ook bij plofkraken of als chantage- en vergeldingsmiddel bij conflicten in de georganiseerde misdaad. Handelaren, afnemers en transporteurs nemen het niet zo nauw met hun eigen veiligheid en die van anderen. Ze nemen enorme risico’s bij het vervoer en het opslaan in garageboxen, schuurtjes en woonhuizen. Wanneer massa-explosief materiaal in een woonwijk tot ontploffing komt, zijn de gevolgen niet te overzien. Zelfs een relatief kleine hoeveelheid kan leiden tot slachtoffers en grote schade.”

Waar kunt u op letten?
Als een huurder van een particuliere opslagruimte of garagebox de sloten vervangt of als er sprake is van nachtelijk uitladen van voertuigen, kan dat een signaal zijn dat er iets niet in de haak is.

Heeft u een vermoeden en/of kennis van bezit of handel in illegale vuurwerk? Kijk niet weg! Geef info door aan politie (0900-8844/ TSI) of meld misdaad anoniem.Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/8/03-grootschalige-illegale-handel-in-zwaar-vuurwerk-ontmanteld.html
In dit land dient u de wet- en regelgeving te kennen en deze na te leven. Houd u zich hier niet aan, dan weet u ook wat de risico's zullen


enrico1972

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 6,564
 • Openbare Orde en Veiligheid
  • Instagram Enricoveilig
Reactie #435 Gepost op: 16 november 2022, 12:56:29
Agenten vinden grote hoeveelheid vuurwerk in garagebox
Gepubliceerd op: 11-11-2022 | 09:21

Venlo - In een garagebox aan de straat Smaragd in Venlo hebben agenten woensdagmiddag 240 kilogram vuurwerk inbeslaggenomen. Een 42-jarige man is die avond aangehouden voor het in bezit hebben van het vuurwerk.

Het gaat om professioneel vuurwerk dat was opgeslagen in zestien dozen. De man had zowel sier- als knalvuurwerk in de garagebox staan. De verdachte is dezelfde dag vrijgelaten en moet zich voor de rechter verantwoorden.

Het gevaar van het opslaan van dergelijke hoeveelheden vuurwerk in een woonwijk is onverantwoord groot. De politie neemt zaken zoals deze erg serieus en treedt er dan ook tegen op. Naast strafrechtelijke onderzoeken kunnen verdachten die zich hieraan schuldig maken ook te maken krijgen met bestuurlijke maatregelen.

Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/11/10-agenten-vinden-grote-hoeveelheid-vuurwerk-in-garagebox.html
In dit land dient u de wet- en regelgeving te kennen en deze na te leven. Houd u zich hier niet aan, dan weet u ook wat de risico's zullen


enrico1972

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 6,564
 • Openbare Orde en Veiligheid
  • Instagram Enricoveilig
Reactie #436 Gepost op: 16 november 2022, 12:57:36
750 stuks zwaar illegaal vuurwerk in beslag genomen in woonwijk Winschoten
Gepubliceerd op: 11-11-2022 | 14:57

Winschoten - De politie op donderdagmiddag 10 november meerdere dozen met Cobra 6 vuurwerk gevonden in een garagebox in Winschoten. Het gaat om ongeveer 750 stuks vuurwerk, dat per stuk dezelfde kracht heeft als een handgranaat. Een 22-jarige man uit Winschoten is aangehouden op verdenking van het bezit en handel in professioneel vuurwerk.

Illegaal vuurwerk zoals de Cobra 6 heeft een grote ontploffingskracht en is levensgevaarlijk, zeker in grote hoeveelheden. Het vuurwerk heeft per stuk dezelfde ontploffingskracht als een kleine handgranaat.

Meld Misdaad Anoniem
De politie kwam het illegale vuurwerk op het spoor dankzij een anonieme tip. Hebt u een vermoeden dat in uw buurt illegaal vuurwerk wordt opgeslagen? Neem dan contact met ons op.

Dat kan ook anoniem via 0800-7000, of via de website hieronder.

Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/11/750-stuks-zwaar-illegaal-vuurwerk-in-beslag-genomen-in-woonwijk-winschoten.html
In dit land dient u de wet- en regelgeving te kennen en deze na te leven. Houd u zich hier niet aan, dan weet u ook wat de risico's zullen


enrico1972

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 6,564
 • Openbare Orde en Veiligheid
  • Instagram Enricoveilig
Reactie #437 Gepost op: 16 november 2022, 12:59:16
504 Cobra's in woning gevonden
Laatst gewijzigd op: 13-11-2022 | 18:36

Rotterdam - De politie op zaterdagmiddag 12 november meerdere dozen met Cobra 6 vuurwerk gevonden in een woning en berging aan de Tiendstraat in Rotterdam. Het gaat om 504 stuks vuurwerk, dat per stuk dezelfde kracht heeft als een handgranaat. Een 18-jarige man uit Rotterdam is aangehouden op verdenking van het bezit en handel in professioneel vuurwerk.

Illegaal vuurwerk zoals de Cobra 6 heeft een grote ontploffingskracht en is levensgevaarlijk, zeker in grote hoeveelheden. Het vuurwerk heeft per stuk dezelfde ontploffingskracht als een kleine handgranaat. Daarmee is het opslaan van dit vuurwerk in een woonwijk een enorm gevaar voor de desbetreffende woning, maar ook voor omliggende woningen.

Houd uw wijk veilig door te melden
De politie had informatie gekregen dat deze verdachte mogelijk in het bezit was van deze grote hoeveelheid vuurwerk. Hebt u een vermoeden dat in uw buurt illegaal vuurwerk wordt opgeslagen? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000.

Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/13/07-504-cobras-in-rotterdamse-woning-gevonden.html
In dit land dient u de wet- en regelgeving te kennen en deze na te leven. Houd u zich hier niet aan, dan weet u ook wat de risico's zullen


enrico1972

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 6,564
 • Openbare Orde en Veiligheid
  • Instagram Enricoveilig
Reactie #438 Gepost op: 16 november 2022, 13:00:13
Een verdachte aangehouden na vuurwerkvondst
Gepubliceerd op:14-11-2022 | 12:55

Hardenberg - Woensdag 9 november heeft de politie een verdachte aangehouden voor handel in professioneel vuurwerk. De verdachte, een 33-jarige man uit Enschede, is heengezonden maar blijft verdachte in de zaak. De politie doet onderzoek.

Tijdens een onderzoek in twee woningen is ruim tweehonderd kilogram professioneel vuurwerk aangetroffen. Dit betrof vuurwerk van de zwaarste categorie. Ook was de verdachte in bezit van tweeduizend nitraten en is er vuurwerk gevonden waar aanpassingen aan zijn gedaan. De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) van Defensie moest er aan te pas komen om dit vuurwerk veilig op te ruimen.
 
Illegale opslag vuurwerk
Het opslaan van grote hoeveelheid vuurwerk in een woning of garage is levensgevaarlijk. Brand- en ontploffingsgevaar liggen op de loer. Vermoedt u bij u in de buurt een illegale opslag van vuurwerk, twijfel niet en bel 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

2022519326 ^QB

Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/14/een-verdachte-aangehouden-na-vuurwerkvondst.html
In dit land dient u de wet- en regelgeving te kennen en deze na te leven. Houd u zich hier niet aan, dan weet u ook wat de risico's zullen


enrico1972

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 6,564
 • Openbare Orde en Veiligheid
  • Instagram Enricoveilig
Reactie #439 Gepost op: 16 november 2022, 13:01:55
Politie voorkomt vroege jaarwisseling met zwaar vuurwerk
Gepubliceerd op: 14-11-2022 | 13:09

Soest/Apeldoorn - Surveillerende agenten troffen op zaterdag 12 november op de parkeerplaats aan de Eemweg in Soest een grote groep mensen aan. Zij stonden rond aan elkaar geknoopt professioneel vuurwerk. Twee verdachten zijn daarop direct aangehouden. In hun auto en in de woning in Apeldoorn werd nog meer zwaar vuurwerk aangetroffen.

Terwijl de politie het parkeerterrein oprijdt, beginnen mensen weg te rennen. Een 43-jarige man en een 33-jarige man werden door de politie aangehouden. Het opgestapelde vuurwerk op de parkeerplaats was met lonten aan elkaar geknoopt; klaar om afgestoken te worden. In de auto van één van de verdachte worden meerdere tassen zwaar vuurwerk aangetroffen. Daarop werd besloten ook zijn woning en schuur in Apeldoorn te doorzoeken. Hier werd nog meer zwaar vuurwerk aangetroffen, waaronder nitraten en cobra’s. Al het vuurwerk is in beslag genomen en afgevoerd.

Houd uw wijk veilig door te melden
Zwaar vuurwerk heeft een grote ontploffingskracht en is levensgevaarlijk, zeker in grote hoeveelheden. Het opslaan en afsteken hiervan kan grote schade aanrichten aan de omgeving en aan personen. Hebt u een vermoeden dat in uw buurt illegaal vuurwerk wordt opgeslagen of afgestoken? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000.

Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/14/politie-voorkomt-vroege-jaarwisseling-met-zwaar-vuurwerk.html
In dit land dient u de wet- en regelgeving te kennen en deze na te leven. Houd u zich hier niet aan, dan weet u ook wat de risico's zullen