Internationaal vergelijkend onderzoek “Voorbereiding op onbereikbaarheid alarmnummer 112”

Auteur Topic: Internationaal vergelijkend onderzoek “Voorbereiding op onbereikbaarheid alarmnummer 112”  (gelezen 6478 keer)

0 gebruikers (en 1 gast bekijken dit topic.

MMK2022

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
Beste professional, samen met een aantal studiegenoten MCPM doe ik een internationaal vergelijkend onderzoek naar het onderwerp “Voorbereiding op onbereikbaarheid alarmnummer 1-1-2”.

Ons syndicaat wil onderzoeken hoe de planvorming rondom de onbereikbaarheid van het alarmnummer 112 bij de hulpdiensten is vormgegeven en in hoeverre deze planvorming bij de hulpdiensten onderling bekend is. Daarnaast willen we onderzoeken hoe de hulpdiensten ook in onze buurlanden d.m.v. planvorming zijn voorbereid op onbereikbaarheid van het alarmnummer 112 (excl. technische iv/im-aspecten).

De bevindingen en resultaten die voortkomen uit dit onderzoek  worden verwerkt in een onderzoeksrapport (voor de opleiding).

Als onderzoeksvraag en deelvragen hebben we staan;

· Hoe zijn de hulpdiensten d.m.v. planvorming voorbereid op de onbereikbaarheid van het alarmnummer 112, in de steden Rotterdam, Antwerpen en Düsseldorf?

Deelvragen
· Hoe is de 112-keten ingericht in Rotterdam, Antwerpen, Düsseldorf?

· Welke planvorming op onbereikbaarheid van het alarmnummer 112 bestaat monodisciplinair  bij de hulpdiensten in Rotterdam, Antwerpen en Düsseldorf?

· Wat wordt er multidisciplinair door de hulpdiensten gedaan met betrekking tot de planvorming als voorbereiding op onbereikbaarheid van het alarmnummer 112?

· In hoeverre zijn de medewerkers van de verschillende hulpdiensten, mono- en multidisciplinair, op de hoogte van de planvorming rondom onbereikbaarheid van het alarmnummer 112?

Wat ik dus hoop dat je ons wellicht op weg zou kunnen helpen.

Maar ook of je ons in contact kan brengen met beleidsmedewerkers, leidinggevende meldkamer, CaCO en/of operators bij de Duitse en/of Belgische politie - met name in de steden Antwerpen en Düsseldorf- ?

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Mayckel Korevaar