Online NRR Congres Nieuwe Richtlijnen Reanimatie

Auteur Topic: Online NRR Congres Nieuwe Richtlijnen Reanimatie  (gelezen 26466 keer)

0 gebruikers (en 1 gast bekijken dit topic.

ir. Auditor

  • Ingenieur die nog geen band kan plakken.
  • Senior gebruiker
  • ****
  • Berichten: 3,655
  • Do one thing every day that scares you (M Schmich)
Gepost op: 16 april 2021, 20:29:36
Citaat
De nieuwe Richtlijnen Reanimatie 2021
Op woensdag 21 april organiseert de Nederlandse Reanimatie Raad de eerste online editie van het NRR Congres. Hier presenteren wij de nieuwe Richtlijnen Reanimatie voor Nederland op een interactieve wijze online. Deze keer dus geen fysiek event met meer dan duizend bezoekers, workshops, lezingen en een beursvloer, maar een online event. Toch willen we proberen de interactie tussen sprekers, deskundigen en het publiek, die door bezoekers zo enorm wordt gewaardeerd, ook tijdens dit congres vorm te geven.

De basis van het congres is een livestream vanuit het NBC in Nieuwegein waar live presentaties over de nieuwe richtlijnen zullen worden afgewisseld met gesprekken met de verschillende auteurs van de richtlijnen in een talkshowsetting. Kijkers kunnen vragen stellen via de chat, die live in de uitzending zullen worden behandeld.

Voor wie
Het congres is met name bedoeld voor reanimatie-instructeurs, medisch managers, opleiders ambulancediensten, IC/CCU-verpleegkundigen, ambulancezorgverleners, SEH-artsen, kinderartsen, anesthesiologen, cardiologen, intensivisten, reanimatiecoördinatoren, hart- en vaatverpleegkundige, beleidsmakers, lesstof ontwikkelaars en overige belangstellenden in reanimatie en reanimatieonderwijs.

Deelnamekosten
Deelnamekosten zijn € 22,50. U heeft dan de gehele dag toegang tot alle sessies en streams.
Alle deelnemers aan het online event ontvangen op de dag van het congres thuis een postpakketje met daarin een gedrukt exemplaar van de nieuwe Richtlijnen Reanimatie en enkele andere leuke gadgets.

Terugkijken
Bent u overdag niet in de gelegenheid om ons congres live te volgen? U kunt zich toch inschrijven. Met de inlogcode die u ontvangt kunt u op een later tijdstip het programma en de lezingen nog terugkijken.