Ondersteuning hulpverleningsforum.nl

Auteur Topic: Ondersteuning hulpverleningsforum.nl  (gelezen 18265 keer)

0 gebruikers (en 1 gast bekijken dit topic.

Stichting MPHV

  • Beheerder
  • Nieuwe gebruiker
  • ******
  • Berichten: 1
    • Hulpverleningsforum
Gepost op: 27 april 2023, 21:33:34
Sinds 2003 is dit forum de plaats voor hulpverleners en ge´nteresseerde in Nederland om elkaar te vinden. Het is een platform om kennis uit te wisselen over hulpdiensten, hun werk, incidenten en alles daaraan verbonden.
Het forum wordt volledig door vrijwilligers beheerd, die zijn ondergebracht in de stichting Multidisciplinair Platform Hulpverleners (MPHV). Alle activiteiten worden zonder enig winstoogmerk uitgevoerd.

Er zijn uiteraard wel kosten verbonden aan de exploitatie van het forum. Daarom zijn wij op zoek naar bedrijven en organisaties die zich verbonden voelen aan onze doelstellingen, ons forum, en bereid zijn om de stichting MPHV financieel te ondersteunen. Om zo op die manier de toekomst van het forum te kunnen waarborgen.
Uiteraard kunnen wij hier iets tegenover zetten. Zoals advertentieruimte (al dan niet exclusief), het plaatsen van vacatures of andere gesponsorde content. Natuurlijk staan wij ook open voor andere suggesties.

Indien u of uw organisatie mogelijkheden ziet om het forum te ondersteunen, dan kunt u contact opnemen met: bestuur@mphv.nl of info@hulpverleningsforum.nl

Hartelijk bedankt,
Het bestuur van stichting Multidisciplinair Platform Hulpverleners