Burgerenquête nieuw uniform

Auteur Topic: Burgerenquête nieuw uniform  (gelezen 3211 keer)

0 gebruikers (en 1 gast bekijken dit topic.

Politieuniform2002

  • Gast
Gepost op: 16 november 2003, 16:21:24
Beste bezoekers,

Sinds medio 2001 hou ik samen met Rob van Schaik op de website over het nieuwe uniform zoveel mogelijk informatie bij over de ontwikkelingen met betrekking tot het invoeren van het nieuwe politie-uniform. De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties dhr. Remkes heeft recentelijk aangegeven zeer geïnteresseerd te zijn in de mening van het publiek en dan met name over de gezagsuitstraling van het nieuwe uniform. Wij als makers van de site hebben tot op heden nog niets vernomen van een dergelijke enquête en zien het derhalve als onze taak om zelf een enquête te houden onder mensen die niet bij de politie werken. De resultaten worden bijgehouden op de website (http://www.politie-uniform2002.cjb.net)

Deze enquête is dus expliciet bedoeld om te worden verspreid onder publiek. Wij verzoeken iedereen om onder vrienden en bekenden die niet werkzaam zijn bij de politie de enquête te verspreiden.

> Ga nu meteen naar de enquête
http://home.deds.nl/~uniform/enquete/enquete.htm

> Bekijk de enquêteresultaten
http://home.deds.nl/~uniform/enquete/resultaten.htm

> Download hier een voorbeeldmail om door te sturen
http://home.deds.nl/~uniform/burgerenquete.zip

Met vriendelijke groet,

Webmaster politie-uniform2002

p.s. De afbeelding van het huidige uniform in de enquête is niet geheel duidelijk. Indien iemand goede afbeeldingen beschikbaar heeft, liefst met leren jack, houden wij ons aanbevolen via e-mailadres afbeelding@politie-uniform2002.cjb.net
7194

  • Senior gebruiker
  • ****
  • Berichten: 5,128
Reactie #1 Gepost op: 16 november 2003, 16:57:57
Ik heb hem ook ingevuld en zo te zien was de grote meerderheid het met mij eens. Ook vind ik het jammer dat de enquete niet eerlijk overkomt. Het huidige uniform is haast niet te zien op de foto en het nieuwe (belachelijk apenpakkie) uniform wel.