Opsporing verzocht / uw aandacht namens de politie!

Auteur Topic: Opsporing verzocht / uw aandacht namens de politie!  (gelezen 115729 keer)

0 gebruikers (en 2 gasten bekijken dit topic.

sylvester1986

 • Gast
Reactie #30 Gepost op: 16 april 2011, 13:25:57
Citaat
Paul Nolan-Miralles vermist

AMSTERDAM -  Paul Nolan Miralles (36), een Ier die al ruim 10 jaar in Amsterdam woont en werkt in de bediening bij het Hard Rock Cafe op het Max Euweplein, wordt sinds dinsdagnacht vermist.

Paul Nolan-Miralles is die nacht uit geweest in de omgeving van het Leidseplein. Rond drie uur besloot hij naar zijn woning in de wijk de Baarsjes te gaan, maar hij is nooit thuis gekomen. Ook op zijn werk verscheen hij niet.
Paul heeft een normaal postuur. Hij is brildragend, heeft een snor en een baard. Hij heeft een opvallende moedervlek op zijn borst en een wat uitstekend borstbeen. Hij spreekt Engels en reed op een zwarte mountainbike. Paul was die avond geheel in het zwart gekleed en droeg een opvallende lichte tas bij zich met een rode binnenkant. De opdruk van de tas in zwarte letters: “Hardrock calling 2008”.
Familie van hem uit het buitenland is inmiddels onderweg naar Amsterdam en er worden flyeracties gehouden. Op Facebook is een speciale pagina voor de vermiste Paul opgericht.
Bron:telegraaf


sylvester1986

 • Gast
Reactie #31 Gepost op: 18 april 2011, 10:23:52
Citaat
Politie zoekt in water naar vermiste Ier
De politie zocht zondagmiddag in de Singelgracht bij het Max Euweplein naar het lichaam van de vermiste Paul Nolan Miralles. De Ier wordt sinds dinsdagnacht vermist.

De politie zette het gebied rondom het water nabij het plein af. Daar zochten duikers vervolgens naar het lichaam, maar tevergeefs. Na een half uur werd de zoektocht gestaakt. Bij de Singelgracht waren ook familie en vrienden van Nolan-Miralles aanwezig.

De Ier verdween afgelopen dinsdag na een bezoek met collega's aan de Whiskey Bar aan de Korte Leidsdwarsstraat. Zijn vrienden richtten een Facebookpagina in om hem te zoeken.
Bron + video:AT5


sylvester1986

 • Gast
Reactie #32 Gepost op: 18 april 2011, 10:32:26
Aangezien ik verder geen update zag omtrent deze persoon.

Citaat
Vermiste Drachtster gevonden
vrijdag 26 maart 2010 Lauwersoog
Het lichaam van de vermiste 48-jarige Adolf Mud uit Drachten is vrijdag rond 10.00 uur gevonden bij Lauwersoog. Het stoffelijk overschot werd ontdekt door een campinggast in het water van het Nieuwe Robbengat ter hoogte van de camping Lauwersoog.

De vermiste man werd sinds 6 februari vermist en enkele dagen later werd zijn auto gevonden op een parkeerplaats van een restaurant aan De Rug op vakantiepark Suyderoogh. Na een lijkschouw van de politie is vastgesteld dat het gaat om de vermiste Adolf Mud.
Bron:Waldnet
sylvester1986

 • Gast
Reactie #34 Gepost op: 19 april 2011, 14:49:40
Citaat
'Lichaam vermiste Ier gevonden'

AMSTERDAM -  In de Amsterdamse Singelgracht is dinsdagmiddag een stoffelijk overschot aangetroffen. Mogelijk gaat het om de vermiste Ier Paul Nolan Miralles.

De politie heeft het vaarverkeer direct stilgelegd en onderzoekt of duikers moeten worden ingezet.
De zus van Miralles laat aan AT5 en RTV Noord-Holland weten ervan uit te gaan dat het om haar vermiste broer gaat. De 36-jarige Ier, die al tien jaar in Nederland woont, verdween afgelopen dinsdag na een bezoek met collega's aan de Whiskey Bar aan de Korte Leidsdwarsstraat.
Rond 3.00 uur besloot hij naar zijn woning in De Baarsjes te gaan, maar daar kwam hij nooit aan.
Bron:Telegraaf


enrico1972

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 6,361
 • Openbare Orde en Veiligheid
Reactie #35 Gepost op: 22 april 2011, 02:11:37
Politie zoekt moeder, oma en pasgeboren meisje

Datum incident: 21-04-2011 Locatie: - District/dienst: De Eilanden Feijenoord-Ridderster Korps / overig Noord Oost Rotterdam-Centrum Rotterdam-West RRD Waterweg-Noord Zeehavenpolitie Zuid
Datum publicatie: 21-04-2011 23:32

Rotterdam
Sinds donderdagavond wordt een 9-dagen oud meisje vermist. De politie zet alles op alles om het kindje terug te vinden.


De kinderrechter heeft donderdagmiddag bepaald dat het kindje onder toezicht is gesteld.
Toen medewerkers van de Raad voor de Kinderbescherming, bureau Jeugdzorg en de politie rond vijf uur
bij de woning van de moeder aan de Korenaarstraat kwamen om het kindje op te halen, bleek de moeder
wel thuis te zijn maar het baby’tje werd niet aangetroffen.

Uit informatie bleek dat het meisje bij haar oma was aan de Zijdewindestraat. Echter daar bleek niemand aanwezig.
Nadat nogmaals contact werd gelegd met de moeder bleek ook zij verdwenen.
Het vermoeden bestaat dat de beide vrouwen, 62- en 25 jaar oud al dan niet in combinatie met elkaar zijn vertrokken met het kind.

Zover nu bekend beschikken de vrouwen niet over een auto.

Een ieder wordt verzocht uit te kijken naar de vrouwen, die van Kaapverdische afkomst zijn.
Het is te verwachten dat zij het kind bij zich dragen, de kinderwagen is in de woning van de moeder is aangetroffen.


Voor het welzijn van de 9-dagen oude Yayla wordt gevreesd.

BRON: http://www.politiepersberichten.nl/rotterdam-rijnmond/bericht/?id=28688
In dit land dient u de wet- en regelgeving te kennen en deze na te leven. Houd u zich hier niet aan, dan weet u ook wat de risico's zullen


sylvester1986

 • Gast
Reactie #36 Gepost op: 22 april 2011, 20:42:28
Citaat
Baby Jayla in goede gezondheid gevonden

ROTTERDAM -  De baby Jayla is terecht en verkeert in goede gezondheid. Dat meldde een woordvoerster van de Rotterdamse politie. De politie vond het nog geen twee weken oude kindje vrijdagavond rond zeven uur in Rotterdam.

De kinderrechter besloot donderdag dat de baby onder toezicht moest worden gesteld. Toen medewerkers van de Raad voor de Kinderbescherming, bureau Jeugdzorg en de politie bij de woning van de moeder kwamen om het meisje op te halen, bleek zij wel thuis te zijn, maar het kindje niet.
De 25-jarige moeder en de 62-jarige oma van Jayla zijn aangehouden; ook een broer van de moeder zit vast. Het kindje zelf is overgedragen aan Jeugdzorg, nadat ambulancemedewerkers haar hadden onderzocht.
Bron:Telegraaf


sylvester1986

 • Gast
Reactie #37 Gepost op: 22 april 2011, 20:43:57
Citaat
Vermiste Ier gevonden

AMSTERDAM -  DNA-onderzoek heeft aangetoond dat het donderdag in de Amsterdamse Passeerdersgracht gevonden lichaamsdeel van de vermiste Ier Paul Nolan-Miralles is. De politie heeft de familie op de hoogte gesteld, maakte een woordvoerder vrijdag bekend.

Vrijdagochtend zijn nog een arm en een been met een gedeelte van een onderlichaam aangetroffen in de Prinsengracht. Duikers van het arrestatieteam blijven in een gedeelte van de Lijnbaansgracht en de Passeerdersgracht zoeken naar de overige lichaamsdelen.
Eerder deze week heeft de politie in de schroef van een rondvaartboot delen van een jas en een tas gevonden die door de familie van de Ier werden herkend.
Nolan-Miralles werd vermist vanaf 13 april. Na een uitje op het Leidseplein is hij niet meer thuisgekomen. De politie gaat niet uit van een misdrijf.
Bron:Telegraaf


sylvester1986

 • Gast
Reactie #38 Gepost op: 11 mei 2011, 10:33:46
Citaat
Burgemeester verspreidt signalement kinderlokker op Twitter
Albrandswaard -  Burgemeester Bergmann heeft de inwoners van Albrandswaard (Zuid-Holland) opnieuw gewaarschuwd voor een kinderlokker.

De man is al enkele maanden actief en rijdt rondt in een wit bestelbusje, waarin hij meisjes probeert mee te lokken. Ook zou hij zijn geslachtsdeel hebben laten zien. In een brief spreekt Bergmann van ‘een melding (…) van een man die een meisje wilde aanspreken’. De man en auto zouden voldoen aan het signalement uit een eerdere brief, van eind februari, waarin Bergmann meldde dat ‘een paar meisjes tussen de 8 en 12 jaar’ is benaderd door een man tussen 30/40 jaar oud.'

Ook meldde de burgemeester dat zijn kinderen van vier en vijf jaar oud nog op de stoep mogen spelen, maar alleen onder begeleiding, meldt RTV Rijnmond.

De politie heeft de zaak nog in onderzoek. Dat de burgemeester ondertussen al een waarschuwing heeft doen uitgaan en een signalement heeft verspreid, komt door de ernst van de zaak. Opvallend: Volgens een woordvoerder van de gemeente is de verspreiding van het signalement niet gericht op opsporing van de man, maar op het ‘alert maken’ van de kinderen en hun omgeving.
Bron:Telegraaf


Groenemotormuis

 • Utrecht
 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 2,736
 • Every day a new day to enjoy
Reactie #39 Gepost op: 25 mei 2011, 10:58:39
Politie zoekt getuigen van ontvoering chauffeur en diefstal vrachtwagen

De politie is een onderzoek gestart naar een ontvoering en een diefstal met geweld die op vrijdagavond 20 mei plaatsvonden tussen 19.30 uur en 22.00 uur. Een 23-jarige man uit Ameide reed met zijn vrachtwagen op de Achthoven toen hij omstreeks 19.30 uur werd klemgereden door een wit bestelbusje. De inzittenden van het busje overmeesterden de man met geweld, beroofden hem van zijn vrijheid waarna zij met het slachtoffer vermoedelijk richting Ameide hun weg vervolgden. De precieze verdere route is tot nu toe onbekend omdat de daders de chauffeur het zicht ontnamen. Omstreeks 21.30 uur werd het slachtoffer langs de rijksweg A4 onderaan de afrit Nieuw-Vennep afgezet.
 
Voor het volledige verhaal: http://www.politie.nl/zuid-holland-zuid/nieuws/110523politiezoektgetuigenvanontvoeringchauffeurendiefstalvrachtwagen.asp
Disclaimer: Alle uitspraken hier worden gedaan op persoonlijke titel en zullen, mogen en kunnen niet worden gezien als officiele uitspraken door wat v