Incidenten Outlaw Motor Gangs (OMG) Hells Angels / Bandidos / Satudarah / No Surrender

Auteur Topic: Incidenten Outlaw Motor Gangs (OMG) Hells Angels / Bandidos / Satudarah / No Surrender  (gelezen 61698 keer)

0 gebruikers (en 1 gast bekijken dit topic.

Live

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 43,327
 • pay it forward
  • Hulpverleningsforum
Aanhouding prominente leden Bandidos wegens afpersing

http://www.politie.nl/nieuws/2014/november/26/04-aanhouding-prominente-leden-bandidos-wegens-afpersing.html
Laatste update: 26-11-2014 | 11:37

Heerhugowaard, Beverwijk, Heemskerk - Woensdagochtend heeft de politie in hun woning twee prominente leden van de Bandidos chapter Alkmaar aangehouden op verdenking van afpersing van een Bandidos lid dat uit de club wilde stappen.

Het gaat om de 38-jarige president van de Bandidos Alkmaar uit Heemskerk en de 52 jarige vice-president uit Heerhugowaard.

Daarnaast heeft de politie zoekingen gedaan naar aanwijzingen voor deze strafbare feiten. Het ging om zoekingen in, het clubhuis van de Bandidos in Heerhugowaard, in de woningen van de verdachten en twee opslagboxen in Beverwijk. De politie heeft onder andere computers en telefoons in beslag genomen. Dit materiaal wordt door de recherche onderzocht.

Outlawbikers
De meeste leden van motorclubs zijn normaal geïntegreerd in de maatschappij. Enkelen, veelal leden van de zogenaamde Outlaw Motorcycle Gangs, houden zich echter niet aan de wet en weigeren de regels die in Nederland gelden te accepteren. Deze zogenaamde ‘outlawbikers’ vertonen normoverschrijdend en crimineel gedrag. Uit onderzoek blijkt dat deze outlawbikers door hun groepsgedrag zo intimiderend werken dat hun slachtoffers vaak geen aangifte doen uit angst voor de gevolgen. Dat geldt ook voor leden van deze Outlaw Motorcycle Gangs die de club willen verlaten. Bekend is dat zij bedreigd en afgeperst worden. Ook bij hen is er vaak de angst om aangifte te doen.

De politie werkt samen met het Openbaar Ministerie en de gemeenten aan het aanpakken van deze groep. Die aanpak van de outlawbikers heeft een hoge prioriteit voor de politie en haar partners (OM, gemeenten etc.). Het is bekend dat individuele leden van dergelijke gangs betrokken zijn bij criminele en/of ondermijnende activiteiten.

Al sinds 2011 nemen politie en justitie dat uiterst serieus, daarin gesterkt door de Minister van Justitie.
Samen sterk in de hulpverlening!


Live

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 43,327
 • pay it forward
  • Hulpverleningsforum
Viertal aangehouden en geld afgepakt tijdens hennephandel

http://www.politie.nl/nieuws/2014/november/27/01-viertal-aangehouden-en-geld-afgepakt-tijdens-hennephandel.html
Laatste update: 27-11-2014 | 14:19

Bad Nieuweschans - De politie heeft woensdagavond 26 november in een woning in Bad Nieuweschans vier mannen aangehouden die verdacht worden van hennephandel. Een van de verdachten, een 41-jarige man is full member van de motorclub Hells Angels. Naast ruim twintig kilo aan hennep, poeder en hasj werd ook ruim veertigduizend euro gevonden en in beslag genomen.

Agenten gingen naar de woning na een inbraakmelding. Bij de woning roken ze een sterke wietlucht en ze zagen vier mannen in de woning lopen. Eenmaal in de woning was een van hen via de achterdeur de woning uitgegaan. Een agent ging achter hem aan en op een dakterras kon hij worden aangehouden. Hij had een tas met hierin circa dertigduizend euro bij zich. De man bleek een 41-jarig Hells Angels-lid te zijn. In de woning troffen de agenten ruim twintig kilo aan hennep, hasj en poeder aan. Bij een van de andere verdachten kwam nog eens ruim tienduizend euro te voorschijn tijdens zijn fouillering. De drie andere mannen, een 63-jarige man uit Nieuweschans, een 60-jarige man uit Apeldoorn en een 27-jarige man uit Vroomshoop werden in de woning aangehouden. Alle verdachten zijn ingesloten voor nader onderzoek. In het kader van ‘Misdaad mag niet lonen’ is al het geld afgepakt. De drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

Aanpak motorbendes en hennephandel
Criminele motorclubs en hennephandel hebben hoge prioriteit voor politie, gemeente en Openbaar Ministerie. Leden van deze criminele motorclubs zijn op grote schaal betrokken, of inmiddels veroordeeld voor misdrijven als drugs- en wapenhandel, afpersing en mishandeling. Uit recentelijk onderzoek blijkt dat 80 procent van de leden van beruchte motorclubs zoals de Hells Angels, Satudarah en No Surrender een strafblad heeft. Bijna 30 procent is zelfs veelpleger, wat inhoudt dat ze meer dan tien veroordelingen op hun naam hebben. Voor hennep geldt dat hennep vaak de oorzaak is van geweldszaken, inbraken, overvallen, ripdeals en liquidaties. Criminelen die zich bezighouden met illegale hennephandel gebruiken onderling veel geweld en er gaat veel geld om in de wereld van drugs.
Samen sterk in de hulpverlening!


Live

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 43,327
 • pay it forward
  • Hulpverleningsforum
https://www.youtube.com/watch?v=HoxUxGxh6K8

Schietpartij Medoclaan

http://www.politie.nl/gezocht/gezochte-personen/2014/november/09-schietpartij-medoclaan.html

Laatste update:   14-11-2014 | 11:41
Zaaknummer:   2014132837
Datum delict:   04-10-2014
Plaats delict:   Eindhoven
Op 4 oktober 2014 wordt er geschoten bij een villa aan de Medoclaan in Eindhoven. Verschillende bewoners hoorden dat er schoten werden gelost en waarschuwden meteen de politie. Maar: toen de agenten aankwamen troffen zij niemand meer aan. Geen slachtoffers en geen daders.

 Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier

Na de melding treft de politie er alleen een stel kogelhulzen aan. Er wordt een onderzoek gestart en bij de huizoeking wordt er een camerasysteem gevonden in de woning. Dankzij dit camerasysteem wordt er duidelijk wat zich hier heeft afgespeeld.

Er is te zien dat er op zaterdagmiddag 4 oktober rond 15.45 uur een Audi A3 aan komt gereden en dat er een man in zwarte kleding uitstapt. De man neemt een kijkje bij het hek van de villa. Op de achtergrond rijdt er ook een Mercedes bestelbus de oprit op.

Uit de Audi A3 stappen vervolgens nog twee mannen. Beide man dragen jacks met het logo van Motorclub No Surrender. Op dat moment komen de bewoner en een vriend uit de villa gelopen in de richting van het hek. Waarschijnlijk zijn ze op het geblaf van de waakhond afgekomen. Er ontstaat dan een gesprek tussen de twee mannen uit de villa en de drie mannen bij het hek. Waar het over gaat is niet duidelijk maar het lijkt een grimmige sfeer.

De man met de blauwe broek aan loopt terug naar de villa en trekt een pistool. De drie mannen die bij het hek stonden komen het terrein opgelopen. Uit de bestelbus komen dan ook vier mannen aangerend. Op de beelden is te zien dat de man met de blauwe broek met het pistool in de richting van de No Surrender-leden schiet. Er wordt over en weer geschoten. Dan zien we dat de mannen wegrennen en in de Audi en bestelbus wegrijden.

Van een aantal mannen is de identiteit inmiddels bekend bij de politie vandaar dat ze onherkenbaar zijn gemaakt op de beelden. Een van hen zit al in voorarrest. Naar de identiteit van vijf betrokkenen is de politie nog steeds op zoek.

Vragen
De politie gaat er vanuit dat er behalve deze mannen ook nog twee personen, chauffeurs van de auto en bestelbus, bij betrokken zijn. Wie weet hier meer over?

De reden van de schietpartij is niet duidelijk maar op de bewakingsbeelden is te zien dat er over en weer is geschoten. Het zou goed kunnen dat een van de mannen hierbij gewond is geraakt en zich op zaterdag 4 oktober of later heeft laten behandelen aan zijn verwondingen. Dat kan vooral mensen in de directe omgeving zijn opgevallen.

Herkent iemand misschien de combinatie van die Audi A3 en de Mercedes Vito bestelbus? Of herkent u een van de vijf mannen?

Signalement
Man 1:   Hij doet de eerste verkenning. Draagt zwarte kleding en een zwart petje en lijkt een baardje te hebben. Op het einde wordt er van dichtbij op hem geschoten.
Man 2:   de kale man die hard komt aangerend. Na het eerste schot keert hij om en is het logo van No Surrender achterop zijn shirt te zien.
Man 3:   de derde man krijgt het aan de stok met de waakhond. Zo snel als hij eraan komt rennen, zo gauw is hij ook weer weg.
Man 4:   draagt een No Surrender outfit en loopt met getrokken wapen op het hek af. Hij schiet een aantal keer in de richting van de man met het blauwe trainingspak en rent daarna weg.
Man 5:   de vijfde man is helemaal achteraan te zien en vlucht meteen de bosjes in als het schieten begint.

Samen sterk in de hulpverlening!


Live

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 43,327
 • pay it forward
  • Hulpverleningsforum
Lid Bandidos aangehouden voor bezit drugs en wapens

http://www.politie.nl/nieuws/2015/januari/6/04-bdandidos-lid-aangehouden-wegens-bezit-drugs-en-wapens.html
Laatste update: 06-01-2015 | 10:02

Heemskerk - Vanwege het bezit van vuurwapens en een hoeveelheid harddrugs heeft de gemeente Heemskerk maandag 5 januari een 45-jarig lid van Outlaw Motorcycle Gang Bandidos uit zijn woning gezet voor de duur van zes maanden.

De politie trof eind september 2014 een grote hoeveelheid pillen aan in de woning van deze man. Ook zijn vuurwapens aangetroffen. Uit onderzoek bleek dat het inderdaad om harddrugs gaat: XTC-pillen.

Outlawbikers
De meeste leden van motorclubs zijn normaal geïntegreerd in de maatschappij. Enkelen, veelal leden van de zogenaamde Outlaw Motorcycle Gangs, houden zich echter niet aan de wet en weigeren de regels die in Nederland gelden te accepteren. Deze zogenaamde ‘outlawbikers’ vertonen normoverschrijdend en crimineel gedrag. Uit onderzoek blijkt dat deze outlawbikers door hun groepsgedrag zo intimiderend werken dat hun slachtoffers vaak geen aangifte doen uit angst voor de gevolgen. Ook is bekend dat individuele leden van dergelijke gangs betrokken zijn bij criminele en/of ondermijnende activiteiten.

De politie werkt samen met het Openbaar Ministerie, de Belastingdienst, het RIEC en de gemeenten aan het aanpakken van deze groep. Die aanpak van de outlawbikers heeft een hoge prioriteit voor de politie en haar partners. Het is bekend dat individuele leden van dergelijke gangs betrokken zijn bij criminele en/of ondermijnende activiteiten. Al sinds 2011 nemen politie en justitie dat uiterst serieus, daarin gesterkt door de Minister van Justitie.
Samen sterk in de hulpverlening!


Live

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 43,327
 • pay it forward
  • Hulpverleningsforum
Politie houdt twee leden aan van motorclub

http://www.politie.nl/nieuws/2015/januari/13/02-nijmegen-politie-houdt-twee-leden-aan-van-motorclub.html
Laatste update:13-01 -2015 | 08:12

Nijmegen - De politie heeft dinsdagochtend 13 januari drie mannen aangehouden. De verdachten zijn een 29-jarige man uit Lent, een 39-jarige man uit Nijmegen en een 30-jarige man zonder vaste verblijfplaats. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. Zij worden verdacht van wederrechtelijke vrijheidsberoving, overtreding van de Opiumwet en overtreding van de Wet Wapens en Munitie. Twee van de drie verdachten zijn lid van de Outlaw Motorcycle Gang (OMG) No Surrender.

Ook werden in een garagebox en zes woningen in Nijmegen, Lent, Groesbeek en twee bedrijfspanden, waarvan één in Beuningen en een café in Nijmegen, doorzoekingen gedaan. Er werden op diverse plaatsen goederen in beslag genomen.

Onderzoek
De politie startte 21 oktober 2014 een onderzoek nadat er een grote hennepkwekerij in Dodewaard werd opgerold, waarbij zes mannen uit Nijmegen in de leeftijd van 28 tot en met 58 jaar werden aangehouden. De zes zitten nog vast en moeten binnenkort voor de rechter verschijnen.

Ontvoering
In het verlengde daarvan, werd op 24 oktober een familielid van één van de verdachten onder bedreiging van een vuurwapen met geweld in een auto getrokken en gedwongen naar haar woning te gaan. De verdachten zeiden daarbij dat ze geld wilden zien. Uiteindelijk zijn de twee verdachten er vandoor gegaan nadat de politie was gewaarschuwd.

Tweede ontvoering
In de nacht van vrijdag 31 oktober op zaterdag 1 november 2014 werd een Nijmegenaar in een woning aan de Lijnbaanstraat overvallen door meerdere mannen. Hij werd bedreigd en de overvallers namen de man in hun auto mee. Bij het winkelcentrum Zwanenveld in Nijmegen werd hij uit de auto gezet.

Onderzoek
Na een uitgebreid onderzoek werd duidelijk dat bovenstaande zaken met elkaar te maken hebben en dat de drie aangehouden verdachten hierbij waarschijnlijk betrokken zijn geweest. Twee verdachten zijn leden van de OMG No Surrender. De ontvoeringen hebben grote onrust teweeg gebracht in het Waterkwartier.

Inzet
Er werden voor deze actie een kleine honderd man ingezet omdat op diverse plaatsen doorzoekingen werden gedaan. Daarbij werd de politie bij deze doorzoekingen ondersteund door een speciale eenheid van Defensie. De politie zet het onderzoek voort en doet op dit moment geen verdere mededelingen.
Samen sterk in de hulpverlening!


Live

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 43,327
 • pay it forward
  • Hulpverleningsforum
Man aangehouden voor schietincident Médoclaan

Laatste update: 16-01-2015 | 15:11

Eindhoven, Rijen - De politie heeft woensdagmiddag 14 januari rond 17.20 uur een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op de Julianastraat in Rijen. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een schietincident op 4 oktober 2014 in Eindhoven. Eerder werd in deze zaak al een 34-jarige Helmonder aangehouden.

In de opsporingsprogramma's Bureau Brabant en Opsporing Verzocht werd uitgebreid aandacht besteed aan het schietincident aan de Médoclaan, waarbij wonderbaarlijk genoeg niemand gewond raakte. Op zeer duidelijke bewakingsbeelden is te zien dat het incident ontstaat tussen in totaal negen mannen voor een woning aan de Medoclaan. Uiteindelijk wordt over en weer geschoten.

No Surrender
Op de beelden is ook duidelijk te zien dat drie van de schutters hesjes dragen van de Outlaw Motorclub 'No Surrender'. De 29-jarige verdachte die de politie woensdagmiddag aanhield is ook lid van deze motorclub.

Onderzoek
De politie doet nog verder onderzoek naar de aanleiding van het schietincident. Van een aantal van de overige personen op de beelden is de identiteit inmiddels bekend en naar hen wordt gezocht.

Citaat van: Live link=msg=1312763 date=1417914796
http://www.youtube.com/watch?v=HoxUxGxh6K8

Schietpartij Medoclaan

http://www.politie.nl/gezocht/gezochte-personen/2014/november/09-schietpartij-medoclaan.html

Laatste update:   14-11-2014 | 11:41
Zaaknummer:   2014132837
Datum delict:   04-10-2014
Plaats delict:   Eindhoven
Op 4 oktober 2014 wordt er geschoten bij een villa aan de Medoclaan in Eindhoven. Verschillende bewoners hoorden dat er schoten werden gelost en waarschuwden meteen de politie. Maar: toen de agenten aankwamen troffen zij niemand meer aan. Geen slachtoffers en geen daders.
Samen sterk in de hulpverlening!


Grumpy91

 • Rode Kruis hulpverlener, werkzaam in zorgsector
 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 3,131
 • If you can Dream it, you can do it!
Politie-aanvraag uit België was voor motorbendes

De aanvraag van politiebijstand uit België had te maken met rivaliserende motorbendes die elkaar opzochten rond een rechtszaak in Tongeren.

In de zwaarbeveiligde rechtbank van Tongeren stond vrijdag een lid van de Hells Angels terecht, die verdacht wordt van moord op twee leden en een sympathisant van de rivaliserende motorbende Outlaws, in 2011 in Maasmechelen.

Gespannen sfeer
Volgens Vlaamse media waren er eerst Outlaws in de stad aanwezig en kwamen daarna tientallen Hells Angels opdagen. Er heerste een zeer gespannen sfeer, en de politie was in de hoogste staat van paraatheid. Toen de zaak uit te hand dreigde te lopen, werd ook bijstand uit Nederland gevraagd. Aan het einde van de middag was de situatie weer rustig.
Tongeren ligt op 20 kilometer van Maastricht.

Hoge snelheid
In Limburg waren vrijdagmiddag minstens acht politiebusjes met zwaailicht en met hoge snelheid op weg in zuidelijke richting. De politie wilde niet zeggen waar dat voor was.

http://www.1limburg.nl/politie-aanvraag-uit-belgie-was-voor-motorbendes?context=topstory
Hulpverlener, vrijwilliger, beheerder Social Media bij Rode Kruis locatie Roermond.    Al mijn bijdragen zijn volledig op eigen titel


Live

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 43,327
 • pay it forward
  • Hulpverleningsforum
Opnieuw lid motorclub opgepakt na ontvoeringen

http://www.politie.nl/nieuws/2015/januari/28/02-nijmegen-opnieuw-lid-motorclub-opgepakt-na-ontvoeringen.html
Laatste update: 28-01-2015 | 11:57

Nijmegen - De politie heeft op dinsdag 27 januari een 20-jarige man uit Groesbeek aangehouden. Hij wordt verdacht van wederrechterlijke vrijheidsberoving, overtreding van de Wet Wapens en Munitie. De man werd al gezocht in een langer lopend onderzoek.

In oktober 2014 startte de politie een onderzoek nadat er in Dodewaard een grote hennepkwekerij werd opgerold. Daar werden zes mannen uit Nijmegen aangehouden, die op 3 februari voor de rechter moeten verschijnen.

Ontvoeringen
Kort na het oprollen van de hennepkwekerij in Dodewaard, werd in Nijmegen een familielid van één van de verdachten bedreigd en ontvoerd. Enkele dagen later werd een Nijmegenaar in de Lijnbaanstraat ontvoerd. Hij werd door enkele mannen in hun auto meegenomen en bedreigd.

Eerdere aanhoudingen
De politie heeft op 13 januari al drie verdachten aangehouden die in verband worden gebracht met de ontvoeringen. Daarbij werden ook doorzoekingen gedaan, onder mee door een speciale eenheid van Defensie. Vast is komen te staan dat twee van deze drie verdachten lid zijn van een Outlaw Motorcycle Gang (OMG), te weten No Surrender.

Onderdak bij ander clublid
De 20-jarige Groesbeker die op 27 januari is aangehouden, is ook lid van OMG No Surrender. De man hield zich schuil bij een ander lid van de motorclub in Oss, waar hij ook is aangehouden. De politie zet het onderzoek voort en doet op dit moment geen verdere mededelingen.
Samen sterk in de hulpverlening!


Live

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 43,327
 • pay it forward
  • Hulpverleningsforum
Samen sterk in de hulpverlening!


Live

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 43,327
 • pay it forward
  • Hulpverleningsforum
OM eist gevangenisstraffen na vijandige overname Leidse motorclub door Trailer Trash Travellers

https://www.om.nl/actueel/nieuwsberichten/@88025/eist/
30 januari 2015 - Arrondissementsparket Den Haag

De officier van justitie in Den Haag heeft de afgelopen dagen tegen 11 verdachten van de 1% motorclub Trailer Trash Travellers (TTT) uit Den Haag een gevangenisstraf van 18 maanden waarvan 6 maanden voorwaardelijk geëist in verband met de vijandige overname van de Leidse motorclub Pegasus in januari 2013. Volgens het OM werden de leden van Pegasus door middel van bedreiging met brandstichting afgeperst om zich aan te sluiten bij de TTT. Toen zij hier niet mee akkoord gingen, namen de leden van TTT het clubhuis van Pegasus in.

De zes andere verdachten van de TTT verschenen de afgelopen week eveneens voor de rechter, onder meer voor de heling van het clubhuis van Pegasus en voor drugsfeiten en witwassen. Deze verdachten waren volgens het OM niet direct betrokken bij de overname van het clubhuis van Pegasus. Tegen hen eiste de officier gevangenisstraffen die gelijk waren aan het voorarrest en geldboetes tot maximaal 19.000 euro.

De Leidse motorclub Pegasus is volgens de voorzitter een kleine lokale club met zo’n acht leden.
Eind 2012 en begin 2013 brengen leden van de TTT “vriendschappelijke” bezoekjes aan Pegasus. Hen wordt gevraagd zich aan te sluiten bij de Trailer Trash Travellers. Daarna werd een tegenbezoek van Pegasus aan TTT verwacht en verzocht. Pegasus heeft hieraan geen gehoor gegeven. Wat de leden van Pegasus dan niet weten is dat de TTT op 4 december 2012 tijdens de wekelijkse vergadering van het bestuur en de “First” van TTT heeft besloten om Pegasus in te lijven. Dit blijkt volgens de officier van justitie uit de bij de doorzoekingen aangetroffen notulen.

Omdat de “vriendelijke” aanpak niet werkt, brengt een delegatie van zo’n 25 TTT leden op 11 januari een bezoek aan Pegasus. De mannen zijn gekleed in clubkleren van de TTT. Ze verspreiden zich zwijgend over het clubhuis en gaan voor de deur staan. De meeste leden van Pegasus voelen zich geïntimideerd. Het bestuur van Pegasus wordt verteld dat Pegasus in de achtertuin van TTT zit, dat TTT daar last van heeft en dat de TTT het clubhuis van Pegasus wil hebben. Pegasus moet zich dus bij TTT aansluiten en krijgt drie dagen bedenktijd. Als zij hun clubhuis niet zouden afstaan, zou “de hele boel worden afgefakkeld”. Daarna vertrekt de TTT. De voorzitter van Pegasus wordt in de dagen erna geregeld gebeld met de mededeling dat er een antwoord moet komen.

Dat de leden van de Trailer Trash Travellers het echt menen, blijkt op vrijdag 18 januari 2013 omstreeks 22:00 uur. De voorzitter van Pegasus komt dan aan bij het clubhuis en ziet dat er een nieuw hangslot op de deur is gezet. Even later staan dezelfde leden van de TTT als de week ervoor bij het clubhuis. De voorzitter van de TTT vertelt dat er zojuist een vergadering met 8 motorclubs is geweest en dat is besloten dat TTT Zuid-Holland mocht hebben. Daar Pegasus daar onder valt, is het gebouw nu van de TTT. Hierop besluit de bestuurder van Pegasus om de sleutel van het pand af te staan.

De berichten dat TTT Pegasus (onder dwang) heeft overgenomen bereiken de gemeente Leiden, de politie en het OM. Besloten wordt om op te treden: de gemeente besluit in een kort geding te eisen dat het clubhuis aan de Voorschoterweg door “het nieuwe Pegasus” wordt ontruimd. Dit kort geding vindt plaats op 12 februari 2013 in de rechtbank Den Haag. De rechter stelt de gemeente op 20 februari in het gelijk. Politie en OM starten een strafrechtelijk onderzoek naar de verantwoordelijken van de afpersing. De verdachten worden op 26 maart 2013 aangehouden. Ook wordt het clubhuis van TTT op de Wijndaelerweg in Den Haag doorzocht. Bij de doorzoekingen treft de politie clubkleding, administratie en notulen van TTT aan, maar ook wapens, hennep(kwekerijen) en grote hoeveelheden contant geld. Naar aanleiding van de onderzoeksresultaten worden begin 2014 nog eens zes verdachten aangehouden..

Schijn van onaantastbaarheid
Het OM en de politie geven hoge prioriteit aan strafrechtelijke onderzoeken tegen Outlaw Motor Gangs zoals Hells Angels, Satudarah en leden van de motorclub Trailer Trash Travellers. Met het gemeentebestuur wordt een front gevormd tegen intimidatie, afpersing, drugshandel, geweld en vuurwapenbezit. Het doel van de overheid is om de outlawbikers hun schijn van onaantastbaarheid af te nemen.
Samen sterk in de hulpverlening!