75 jaar KNRM Breskens

Auteur Topic: 75 jaar KNRM Breskens  (gelezen 1196 keer)

0 gebruikers (en 1 gast bekijken dit topic.

Doruz

  • Senior gebruiker
  • ****
  • Berichten: 1,483
  • De beste stuurlui staan aan wal.
Gepost op: 6 september 2015, 20:53:15
Jubileummagazine gaat Breskens rond
Breskens, 5 september 2015

Nog een week te gaan tot de viering van 75 jaar reddingstation Breskens. Vandaag geen oefening voor de bemanning van KNRM Breskens, want het jubileummagazine moest rondgebracht worden.

Dit jaar bestaat KNRM reddingstation Breskens 75 jaar. Dit gaan we groots vieren op zaterdag 12 september as. Deze hele dag zullen diverse activiteiten voor jong en oud op en in het water bij de Middenhavendam en Vissershaven zijn. Iedereen is van harte welkom.

Ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van reddingstation Breskens is er een jubileummagazine uitgegeven. In dit jubileummagazine staat onder meer de historie, bijzondere reddingen, de mensen achter het reddingstation en natuurlijk alle sponsors en het programma van onze jubileumviering van zaterdag a.s.

Vandaag heeft de reddingbootbemanning de duizenden boekjes verspreid in en rondom de kern Breskens. We wensen alle Bressiaanders veel leesplezier en hopelijk tot volgende week!

De KNRM werkt kosteloos en krijgt geen overheidssubsidie. Zij is altijd afhankelijk van donateurs, schenkingen en sponsoren. We zijn dan ook trots dat zoveel ondernemers ons jubileum ondersteunen. Bedankt daarvoor!

Ook nieuwsgierig naar ons jubileummagazine. Lees het hier digitaal:
75 jaar reddingstation Breskens

https://www.knrm.nl/waar-wij-zijn/reddingstations/breskens/nieuws/jubileummagazine-gaat-breskens-rond-64a5b1b1ae