03-06-2016 award gala en feestavond "Hulpverlener van het jaar" (OV)

Auteur Topic: 03-06-2016 award gala en feestavond "Hulpverlener van het jaar" (OV)  (gelezen 4121 keer)

0 gebruikers (en 1 gast bekijken dit topic.

ir. Auditor

  • Ingenieur die nog geen band kan plakken.
  • Senior gebruiker
  • ****
  • Berichten: 3,654
  • Do one thing every day that scares you (M Schmich)
Citaat
   
Award Gala 'Hulpverlener van het jaar'
Ondanks dat onze hulpverleners zonder enig voorbehoud altijd paraat staan voor de vrede en veiligheid van onze maatschappij, krijgen zij niet altijd de waardering ervoor terug die daarbij op zijn plaats zou zijn. Incidenten met agressie en geweld of onbegrip kunnen wel eens tot gevolg hebben dat bij de hulpverlener het gevoel ontstaat dat zijn of haar inspanning of inspanningen voor de maatschappij niet gewaardeerd worden of niet voldoende op waarde worden geschat. Een zorgwekkende ontwikkeling, omdat onze maatschappij niet zonder hulpverleners kan. Wij hebben deze helden niet alleen nodig, wij rekenen ook altijd op hun onvoorwaardelijke steun, hulp en inzet.

Om de waardering en erkenning voor het vak van hulpverlener of het verlenen van (nood)hulp te vergroten in de maatschappij en de hulpverleners het gevoel te geven dat hun inzet en toewijding wel degelijk wordt beloont en gewaardeerd door de maatschappij, zijn wij gestart met het organiseren van de jaarlijkse Award Gala 'Hulpverlener van het jaar'.

Bron en meer informatie:http://www.hulpvoorhulpverleners.nl/actueel/agenda/agenda-item?meeting-id=25&meeting-title=award-gala-hulpverlener-van-het-jaar&meeting-tab=about#.V0Ht6JGLQUE

Discussietopic:
http://www.hulpverleningsforum.nl/index.php?topic=97625