Hulpverleningsforum

Blauw: Politie / Marechaussee / Handhaving => Politie en Marechaussee => Opleidingen / Werving en Selectie => Topic gestart door: Groenemotormuis op 18 januari 2018, 08:58:59

Titel: Douane Caribisch Nederland (sluit op 4 feb)
Bericht door: Groenemotormuis op 18 januari 2018, 08:58:59
Altijd al voor de Douane in Caribisch Nederland willen werken dat kan nu:

Douanier
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Belastingdienst Caribisch Nederland

Vacature­nummer   RCN/2018/04
Stand­plaats   Bonaire
Niveau   MBO
Contractduur   1 jaar
Dienst­verband   Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Functiegroep   Inspecteur / Medewerker Toezicht
Uren per week   40
Plaatsingsdatum   15 januari 2018
Vacature loopt tot   4 februari 2018

Smokkel tegengaan en controleren of invoerrechten en accijnzen zijn voldaan. De Douane Caribisch Nederland houdt scherp toezicht op de in- en uitvoer van goederen. Maar ook reizigers dienen zich aan de regels te houden. Als douanier houd jij toezicht op alle goederen en personen die Bonaire binnenkomen of verlaten.

Personen, bagage, voertuigen; niets ontsnapt aan jouw aandacht. Wie Bonaire betreedt of verlaat wordt door jou gecontroleerd. Je bewaakt niet alleen de grenzen bij onder meer havens en luchthaven, maar je houdt ook toezicht op de in-, uit- en doorvoer van goederen.

Naast het in- en uitklaren en bewaken van vervoermiddelen, ver- en ontzegel je containers en zie je toe op de in-, op- en uitslag van goederen bij onze opslagplaatsen. Je controleert aangiften en documenten, heft en int belastingen en accijnzen, en handhaaft op strafbare feiten in het verlengde van de Douanefunctie. Worden er goederen ingevoerd die hier niet zijn toegestaan? Dan maak je proces-verbaal op.

https://www.werkenbijdeoverheid.nl/vacatures/douanier-BZK-2018-0005 (https://www.werkenbijdeoverheid.nl/vacatures/douanier-BZK-2018-0005)