Hulpverleningsforum

Blauw: Politie / Marechaussee / Handhaving => Politie en Marechaussee => Opleidingen / Werving en Selectie => Topic gestart door: Matthiiz op 19 januari 2021, 17:08:18

Titel: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Matthiiz op 19 januari 2021, 17:08:18
Hallo allemaal,

Vandaag is bekend geworden dat op 16 augustus de hbo-politieopleiding en hbo-masteropleiding recherche van start gaan. Inschrijven kan vanaf komende maandag. Afgelopen november heb ik een eerste poging gedaan voor recherchekundige, maar helaas ben ik toen na de online tests afgevallen. Bij de cognitieve capaciteitentest haalde ik 13/20, ruim voldoende dus. Nu is het zo dat je resultaten een jaar geldig blijven. Het is natuurlijk verleidelijk om je resultaten te hergebruiken, maar is dat wel verstandig? Hoe denken jullie daar over?

Recherchekundige heeft overigens mijn voorkeur, maar omdat er in Midden-Nederland slechts vier opleidingsplekken beschikbaar zijn, oriënteer ik mij ook op politiekundige (ook maar drie plekken, maar dat terzijde). Je mag je echter maar voor één opleiding inschrijven, dus moet ik zo snel mogelijk definitief de knoop doorhakken. Ik neem aan dat het geen nut heeft om tijdens het traject aan te geven dat je evt. ook naar de andere opleiding zou willen? Zoals ik er nu in sta is recherchekundige immers mijn hoofddoel, maar zie ik politiekundige als zeer reëel 'Plan B'...

Ik hoor graag jullie meningen over het hergebruiken van testresultaten en over de keuze tussen politie- en recherchekundige! Alvast bedankt!
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Maxl op 21 januari 2021, 09:51:31
Hallo!

Ik ben mij al een hele tijd aan het inlezen op dit forum maar nu kan ik eindelijk eens meepraten.

Ik ga ondanks de weinig opleidingsplekken ook de gok wagen maar dan wel voor politiekunde. Eerste keer dat ik een poging waag dus geen tips van iemand met ervaring.

Ik denk persoonlijk dat het wel slim is om de capaciteiten test opnieuw te maken. Als er maar zo weinig plekken zijn gaan ze op een moment toch de resultaten naast elkaar leggen,  misschien is het dan wel in je voordeel als je er nu een puntje hoger kan scoren. Of had je de vorige keer al veel geoefend en is 13/20 wel echt de max?

Daarnaast denk ik dat het verstandiger is om niet te benoemen dat je eventueel de andere opleiding ook wil doen. Ik zou me volledig storten op waarom je graag deze opleiding wil volgen. Ik denk ook niet dat er nog een kans bestaat dat je tijdens het sollicitatieproces voor recherchekundige nog over kan stappen naar politiekundige. Er staat nu overal in de vacatures dat je een weloverwogen keuze moet maken.

Maar zoals ik al zei, ik ben ook iemand zonder ervaring maar ik denk graag met je mee.

Puur uit interesse, mag ik vragen wat je hiervoor hebt gedaan?  
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Nick op 21 januari 2021, 11:00:07
Ik denk dat Maxl een goede overweging maakt. Bij een beperkt aantal opleidingsplekken valt er voor de politie dus wat te kiezen, want er zullen zoals altijd veel meer kandidaten dan plaatsen zijn. Als recruiter heb je dus de luxe om te selecteren op de beste scores (op het totaalplaatje) en motivatie. Persoonlijk zou ik liever iemand aannemen die bewust voor een bepaalde opleiding kiest, dan iemand die het als plan B heeft.

Los daarvan: besef je dat de inhoud van de opleiding, maar vooral van het werk dat je daarna vele jaren zult doen, wezenlijk van elkaar verschilt. Oriënteer je dus goed op de inhoud, maak een bewuste keuze en ga daar voor. Zo zorg je ook dat je tijdens en na de opleiding op je plek zit en met plezier naar je werk gaat.
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Matthiiz op 21 januari 2021, 11:53:02
Leuk om te horen dat je ook een poging gaat wagen, Maxl. Met 13/20 bij de CCT was ik achteraf best tevreden, maar gezien het beperkte aantal opleidingsplekken is het wellicht verstandiger om er inderdaad nog een schepje bovenop te doen. Ik ben momenteel werkzaam als freelance journalist. En jij?

@Nick, bedankt voor je inbreng. Ik ben mij zeker bewust van de verschillen tussen beide opleidingen/banen. Zoals gezegd ligt mijn voorkeur bij recherchekundige, maar politiekundige lijkt mij ook absoluut geen straf. Alleen als ik dan alsnog richting de opsporing willen, moet dat natuurlijk via een omweg...
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Maxl op 21 januari 2021, 14:02:56
Ik ben zelf op dit moment bezig met het afronden van mijn opleiding tot leraar lichamelijk opvoeding (gymdocente dus  ;)). Ben nog aan de jonge kant maar na meer dan een jaar oriënteren ben ik wel echt zeker van mijn keuze.

Ik schrok wel een beetje van de beschikbare opleidingsplekken. Had wel rekening gehouden dat het er een stuk minder zouden zijn de mbo. Maar het zijn er wel echt weinig..

Had je de vorige keer wel geoefend op de CCT? Ik ben erg benieuwd naar de test.
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Matthiiz op 21 januari 2021, 15:04:43
Leeftijd an sich is geen criterium (mits 18+ natuurlijk), dus met de juiste motivatie moet je een heel eind kunnen komen! Het aantal opleidingsplekken is inderdaad wel erg karig. Bij de vorige ronde recherchekundige waren het er volgens mij wat meer, maar zelfs toen heb ik het niet gered...  :P

Ik heb de vorige keer behoorlijk wat oefentests gemaakt voor de CCT. Ik betwijfel dan ook of ik veel hoger kan scoren, maar niet geschoten is altijd mis... Het is pittig, want ze gaan op zoek naar je limiet. Soms heb je dus even het gevoel dat niets lukt, maar daar moet je je niet door uit het veld laten slaan.
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Maxl op 26 januari 2021, 13:12:02
Ja ik heb veel verhalen gelezen over de CCT, ben benieuwd. Nou ik heb me ondertussen ingeschreven. Denk dat dan nu het lange wachten begint..  998765
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Matthiiz op 26 januari 2021, 17:24:56
Goed bezig! Ik ook, voor recherchekundige. Tussen 8 en 12 februari volgt de uitnodiging voor de online testen, dus dat is al behoorlijk snel! Houd me op de hoogte  ;D
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Tvl900 op 31 januari 2021, 05:19:00
Uit ervaring kan ik vertellen dat politiekundige en recherchekundige écht helemaal niet op elkaar lijken in de praktijk.

Kies dus vooral waar je gelukkig van wordt. De aanhouder wint, er blijven de komende jaren van beide smaken vacatures komen is mijn verwachting.

Tijdens de opleiding switchen is zéér lastig, erg afhankelijk van je trajectbegeleider. In de meeste gevallen lukt het niet.
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Stretch op 31 januari 2021, 11:00:49
Het is zeker goed om nog even te benadrukken dat de opleiding tot recherchekundige en politiekundige echt heel verschillend zijn. Veel mensen denken dat je recherchekundige moet worden om in de opsporing te werken, maar dit is zeker niet zo. Wat ik heb begrepen van de mensen die de ReKu opleiding doen is dat zei veel meer op de analytische kant van onderzoek gaan zitten, dus kijken waar het efficiënter kan, agile werken, onderzoek doen naar hoe de opsporing als groter geheel gaat en hoe dit verbeterd kan worden.

Het is mijns inziens dus beter om voor PoKu te kiezen als je graag bezig wil zijn met de daadwerkelijke opsporing van verdachten / strafbare feiten etc. In mijn eenheid zijn er volop mogelijkheden om in de opsporing te werken nadat ik klaar ben als PoKu. Ik zou dus aanraden hierover nog een keer goed met W&S te bellen zodat het heel helder is wat het verschil is. Zoals als eerder aangegeven is het erg lastig om later te switchen als je eenmaal bent begonnen.
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Nootje op 16 februari 2021, 07:43:27
Zijn er hier nog mensen die meedoen met de selectieprocedure? Ik heb gisteren de online testen afgerond. Vond het erg pittig en benieuwd of het voldoende is geweest.

Weet iemand wanneer ik de uitslag kan verwachten?
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Henkjan98 op 16 februari 2021, 13:55:12
Ik zit ook in de selectieprocedure voor de opleiding tot politiekundige in de eenheid Midden-Nederland.
De capaciteitentest was inderdaad erg pittig, maar dat is ook logisch dat je hem pittig vind, want doordat het een adaptieve test is gaan ze op zoek naar je grens.

Ik verwacht dat we in de loop van deze week wel een reactie krijgen of dat de capaciteitentest voldoende is. Volgens mij gaan ze daarna een kandidaatvergelijking maken om te kijken wie ze uitnodigen voor het intakegesprek.
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Niels266 op 17 februari 2021, 12:01:56
Ik heb ook gesolliciteerd op de politiekundige vacature eenheid Noord-Nederland.
Tot dusver de online testen afgerond. Ben benieuwd wanneer hier een uitslag van binnen is.
De testen waren uiteindelijk pittig, wat logisch is bij een adaptieve test.
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Nootje op 18 februari 2021, 15:51:45
Ben echt benieuwd of ik er wat van gemaakt heb. Op het einde kwam ik er helemaal niet meer uit en snapte ik er niets meer van haha.

Verwacht inderdaad ook wel binnen 1 à 2 weken de resultaten.
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Nootje op 23 februari 2021, 12:17:07
Net contact gehad met recruitment. Zij gaven aan dat wij half maart de uitslag kunnen verwachten. Ze combineren dan meteen de uitslag van de CAP-test en de kandidatenvergelijking.
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Niels266 op 23 februari 2021, 13:28:21
Net contact gehad met recruitment. Zij gaven aan dat wij half maart de uitslag kunnen verwachten. Ze combineren dan meteen de uitslag van de CAP-test en de kandidatenvergelijking.

Heb je ook enig idee of diegenen die de cognitieve testen onvoldoende gescoord hebben ook gelijk uitslag hebben gehad dat ze niet verder mogen in het sollicitatieproces? Dit scheen namelijk bij N4 zo te zijn dat diegenen het gelijk al hoorden (binnen 24u).
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Nootje op 23 februari 2021, 14:44:13
Heb je ook enig idee of diegenen die de cognitieve testen onvoldoende gescoord hebben ook gelijk uitslag hebben gehad dat ze niet verder mogen in het sollicitatieproces? Dit scheen namelijk bij N4 zo te zijn dat diegenen het gelijk al hoorden (binnen 24u).

Nee, dat durf ik niet te zeggen. Je zou ze kunnen berichten.
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Nootje op 25 februari 2021, 15:22:49
Zojuist een positief mailtje gehad dat ik de testen heb behaald en ik binnenkort een uitnodiging krijg voor het intakegesprek!  098uo
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: LuukPol op 25 februari 2021, 15:57:56
Gefeliciteerd! Leuk hoor  8)
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Niels266 op 25 februari 2021, 16:24:52
Zojuist een positief mailtje gehad dat ik de testen heb behaald en ik binnenkort een uitnodiging krijg voor het intakegesprek!  098uo

Wat snel! super. Ik wacht het in spanning af.
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: CK98 op 27 februari 2021, 18:56:07
Zojuist een positief mailtje gehad dat ik de testen heb behaald en ik binnenkort een uitnodiging krijg voor het intakegesprek!  098uo

Ah, wat fijn voor je!  098uo Dan heb je ontzettend snel de uitslag gekregen.
Ik heb zelf gesolliciteerd bij de eenheid Limburg. De testen heb inmiddels bijna twee weken geleden afgerond, maar dat wachten valt toch enorm tegen..
Zou ik mogen vragen wat de achtergrond is van eenieder die heeft gesolliciteerd?
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Henkjan98 op 2 maart 2021, 10:53:57
Zojuist een positief mailtje gehad dat ik de testen heb behaald en ik binnenkort een uitnodiging krijg voor het intakegesprek!  098uo
Jij hebt snel reactie gekregen dan! Gefeliciteerd!
Ik heb tot op heden nog geen bericht gehad.

Ah, wat fijn voor je!  098uo Dan heb je ontzettend snel de uitslag gekregen.
Ik heb zelf gesolliciteerd bij de eenheid Limburg. De testen heb inmiddels bijna twee weken geleden afgerond, maar dat wachten valt toch enorm tegen..
Zou ik mogen vragen wat de achtergrond is van eenieder die heeft gesolliciteerd?
Ik heb in 2017 mijn vwo afgerond. Daarna 2 tussenjaren gehad waarin ik gewerkt heb in verschillende branches. Vervolgens 1,5 jaar geleden gestart met de opleiding Integrale Veiligheidskunde. Daar heb ik mijn propedeuse behaald, maar wil nu graag de overstap maken naar de politie. De afgelopen maanden heb ik voor mijn opleiding stage gelopen bij de politie, dus ik heb al even binnen de organisatie mogen proeven ;)
En wat is jouw achtergrond?
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Henkjan98 op 2 maart 2021, 11:05:28
Zojuist een mail gehad. Helaas niet door naar het intakegesprek. De capaciteitentest heb ik afgerond met de hoogst mogelijke score. 20/20.
Maar afgevallen op de kandidaatvergelijking, dus andere kandidaten hebben waarschijnlijk een betere achtergrond.
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Niels266 op 2 maart 2021, 11:32:26
Zojuist een mail gehad. Helaas niet door naar het intakegesprek. De capaciteitentest heb ik afgerond met de hoogst mogelijke score. 20/20.
Maar afgevallen op de kandidaatvergelijking, dus andere kandidaten hebben waarschijnlijk een betere achtergrond.


Hier ook twee afvallers eenheid Noord-Nederland

19/20
18/20

Wellicht gaan we voor de 2,5 jaar verkorte opleiding als die dit jaar nog start.
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Nootje op 2 maart 2021, 12:03:37

Hier ook twee afvallers eenheid Noord-Nederland

19/20
18/20

Wellicht gaan we voor de 2,5 jaar verkorte opleiding als die dit jaar nog start.

Ahhh, balen! Ik heb het gevoel dat je een beetje geluk moet hebben om door de kandidatenvergelijking te komen.

Worden jullie dan wel weer automatisch meegenomen voor de kandidatenvergelijking van de verkorte variant?
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Matthiiz op 2 maart 2021, 15:38:50
Hier ook (weer) een afvaller, voor recherchekundige welteverstaan. CCT 16/20 deze keer, maar aan de scores hier boven te zien is de toets inderdaad allesbehalve doorslaggevend!
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Robbies op 2 maart 2021, 17:10:38
PoKu voor de eenheid Oost Brabant ook vandaag negatief bericht ontvangen. Mijn score is 16/20. Maar als iemand met 20/20 al niet door is dan moet het wel door de kandidaatvergelijking komen. Of komt het toch door mijn vooropleiding Havo? Jammer dat er ook maar zo weinig (24) plekken zijn voor hèèl Nederland.
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Nootje op 2 maart 2021, 17:35:20
PoKu voor de eenheid Oost Brabant ook vandaag negatief bericht ontvangen. Mijn score is 16/20. Maar als iemand met 20/20 al niet door is dan moet het wel door de kandidaatvergelijking komen. Of komt het toch door mijn vooropleiding Havo? Jammer dat er ook maar zo weinig (24) plekken zijn voor hèèl Nederland.

Ik verwacht dan door de kandidatenvergelijking aangezien ik zelf Hbo afgestudeerd ben.

Ze kijken natuurlijk niet alleen naar de CCT. Je hebt hiernaast een persoonlijkheidsvragenlijst gemaakt, een motivatie moeten invullen, je kennis van verschillende culturen en talen moeten beschrijven en nog wat andere vragen.

Het totaalplaatje moet denk ik kloppen.

Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Robbies op 2 maart 2021, 18:57:05
Uiteraard is het een totaalplaatje. Maar je geeft aan dat je al een HBO opleiding hebt. Dat is dan natuurlijk wel een hele grote pré die het dubbeltje naar de goede kant laat vallen. Trouwens wel knap dat je nu weer een 4 jarige HBO PoKu opleiding gaat volgen. Waarom dan niet de verkorte van 2,5 jaar?
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Panter op 2 maart 2021, 20:04:30
Zelf heb ik voor het eerst gesolliciteerd op de functie politiekundige, voorkeur ging uit naar de eenheid Midden Nederland. Uiteraard weinig plekken aldaar, maar toch geprobeerd.

Ook hier een score van 20/20, sinds paar jaar in bezit van het IVK diploma en al een aantal jaar werkzaam als adviseur OOV bij een gemeente.

Helaas is dat niet voldoende gebleken om door de kandidaatvergelijking te komen... :'(

Maar goed, het was de eerste poging en door het positieve resultaat mag ik nogmaals een poging doen bij de verkorte opleiding PoKu. Hopelijk wordt deze alsnog snel open gezet en dan gaan we er weer voor!

Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Nootje op 2 maart 2021, 20:12:16
Uiteraard is het een totaalplaatje. Maar je geeft aan dat je al een HBO opleiding hebt. Dat is dan natuurlijk wel een hele grote pré die het dubbeltje naar de goede kant laat vallen. Trouwens wel knap dat je nu weer een 4 jarige HBO PoKu opleiding gaat volgen. Waarom dan niet de verkorte van 2,5 jaar?

Ik weet niet of mijn studie het verschil heeft gemaakt.

Wil al een tijd solliciteren voor de PoKu vacature en deze kwam als eerste open.
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: CK98 op 2 maart 2021, 20:43:34
Jij hebt snel reactie gekregen dan! Gefeliciteerd!
Ik heb tot op heden nog geen bericht gehad.
Ik heb in 2017 mijn vwo afgerond. Daarna 2 tussenjaren gehad waarin ik gewerkt heb in verschillende branches. Vervolgens 1,5 jaar geleden gestart met de opleiding Integrale Veiligheidskunde. Daar heb ik mijn propedeuse behaald, maar wil nu graag de overstap maken naar de politie. De afgelopen maanden heb ik voor mijn opleiding stage gelopen bij de politie, dus ik heb al even binnen de organisatie mogen proeven ;)
En wat is jouw achtergrond?

Ik heb zelf HBO Bedrijfskunde gestudeerd en had gesolliciteerd op de vacature voor de recherche.
Helaas heb ik vandaag bericht gekregen met de mededeling dat ik niet door ben naar het intakegesprek! Ontzettend jammer, maar ik vind mezelf nog vrij jong dus ik solliciteer de volgende keer gewoon opnieuw (met wellicht dan ook meer levenservaring)  :D
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Kers1234 op 11 maart 2021, 13:51:30
Zijn hier nog meer mensen door naar de psychologische test? En voor welke opleiding en eenheid? En hoe bereiden jullie je voor op de psychologische test?  0098
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Lonneket op 15 maart 2021, 16:08:01
Zijn er mensen die al een intakegesprek hebben gehad? Ik heb binnenkort een gesprek en dit is eigenlijk mijn eerste 'serieuze' sollicitatie na studie en bijbaantjes dus vraag me af hoe dit gesprek eruit ziet  :)
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: hw1414 op 15 maart 2021, 20:35:31
Mijn intake was meer dan een jaar geleden, maar destijds mochten we wat vragen stellen aan een recruiter na een korte introductie. Daarna ga je tegenover een agent én recruiter zitten om wat over jezelf te vertellen, wie ben je, wat doe je en waarom wil je bij de politie?
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Lonneket op 18 maart 2021, 12:51:14
Bedankt nog voor je reactie! Het was natuurlijk een beetje anders omdat het nu online was, maar wie je bent en waarom je bij de politie wilt was inderdaad het hoofdpunt.

Nu afwachten  :D
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Minnimar op 11 april 2021, 22:29:08
Ik ben benieuwd hoe jullie je voorbereid hebben op de capaciteitentoets? Helaas ben ik zelf afgevallen. Veel succes aan wie er nog in de running zijn!
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: DiNozzo op 12 april 2021, 09:16:00
Destijds heb ik mij gefocust op het oefenen van de cijferreeksen. Na een paar weken veel online tests doen zag ik verbanden die ik eerder niet zag.
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Kers1234 op 15 april 2021, 20:43:52
Zijn hier nog meer mensen die de sporttest hebben gehaald en nu wachten op de medische keuring en screening? ;D
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Nootje op 7 mei 2021, 17:57:46
Zijn hier nog mensen in de race voor PoKu opleiding?
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Polder op 19 mei 2021, 21:00:54
Zijn hier nog mensen in de race voor PoKu opleiding?

Yes, enkel nog in afwachting van de screening nu! :)
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Nootje op 20 mei 2021, 11:46:51
Yes, enkel nog in afwachting van de screening nu! :)
Nice! Ik ook. Had afgelopen week de medische keuring. Voor welke eenheid ben je in de race?
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Polder op 20 mei 2021, 11:48:19
Nice! Ik ook. Had afgelopen week de medische keuring. Voor welke eenheid ben je in de race?

Midden Nederland. En jij? We komen hoe dan ook allemaal in dezelfde klas te zitten!
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Nootje op 20 mei 2021, 11:54:24
Midden Nederland. En jij? We komen hoe dan ook allemaal in dezelfde klas te zitten!
Oost-Brabant. Klopt inderdaad. Nog even geduld met de screening.
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Polder op 20 mei 2021, 12:00:20
Oost-Brabant. Klopt inderdaad. Nog even geduld met de screening.

De laatste loodjes...
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Polder op 20 mei 2021, 12:14:00
Als je alvast wat meer details over de opleiding wil lezen, ik heb dit gevonden op de website van de politieacademie.

https://www.politieacademie.nl/onderwijs/onderwijsaanbod/Documents/Algemene%20studiegids%20Politiekundige%20Bachelor%20OER%202021.002.pdf (https://www.politieacademie.nl/onderwijs/onderwijsaanbod/Documents/Algemene%20studiegids%20Politiekundige%20Bachelor%20OER%202021.002.pdf)
Titel: Re: Politie-/recherchekundige augustus 2021
Bericht door: Polder op 7 juli 2021, 12:40:26
Screening positief afgerond en de kleding afspraak staat ingepland. Helemaal klaar voor 16 augustus! :)