Welkom terug op het hulpverleningsforum

Auteur Topic: Welkom terug op het hulpverleningsforum  (gelezen 13638 keer)

0 gebruikers (en 1 gast bekijken dit topic.

Hulpverleningsforum

  • Forum Moderator
  • Senior gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1,057
    • HVforumNL
Gepost op: 19 november 2017, 19:36:37
Beste gebruikers en bezoekers van het hulpverleningsforum,

Welkom terug op het forum, we zijn blij dat jullie de weg terug gevonden hebben.

De sluiting van het forum aan het begin van dit jaar heeft helaas langer geduurd dan onze intentie was. We vinden het erg jammer dat we jullie zo lang hebben moeten laten wachten, maar achter de schermen is er veel werk verzet.
De software waar het forum op draaide was helaas erg verouderd. Het was niet eenvoudig om deze te upgraden naar nieuwe software.
Een belangrijke oorzaak was hierbij ook de beschikbare tijd van de mensen in het team die de nodige kennis in huis hebben om zo een project uit te voeren.

Het is ons echter toch gelukt. Het forum draait nu op de laatste versie van de software, is daarmee veiliger en gebruiksvriendelijker geworden.
De komende tijd zullen er achter de schermen nog kleine aanpassingen gedaan worden om de puntjes op de i te zetten. We zijn ook erg blij met de nieuwe look en feel van het forum en hopen dat jullie dat ook zijn.

Ook in het team hebben een paar veranderingen plaatsgevonden. Een aantal moderators heeft aangegeven terug te treden uit de functie. We vinden het jammer dat mensen besloten hebben te vertrekken, maar zijn hen dankbaar voor de vele uren en energie die ze in het forum gestoken hebben. Gelukkig hebben we ook nieuwe leden binnen ons team mogen verwelkomen.

Een grote aanpassing is dat moderators voortaan niet meer aan hun (forum)naam te herkennen zijn. Alle acties van moderators zullen uit naam van het hulpverleningsforum zijn. Dit is om er voor te zorgen dat zij hun werk goed kunnen uitvoeren op het forum.

Het forumreglement is tevens vernieuwd. Ten overvloede vermelden we dat door gebruik te maken van het forum je jezelf hiermee akkoord verklaart.

We wensen iedereen veel plezier op het nieuwe hulpverleningsforum.

Het bestuur van de stichting MPHV en de moderators van hulpverleningsforum.nl