Rescue Equipment Beurs

Auteur Topic: Rescue Equipment Beurs  (gelezen 2355 keer)

0 gebruikers (en 1 gast bekijken dit topic.

Frank

 • Junior gebruiker
 • **
 • Berichten: 24
 • R E S C U E
Gepost op: 29 augustus 2004, 22:26:38
Rescue Equipment Beurs

Rescue Equipment Beurs 17 & 18 september IJmuiden
Op vrijdag 17 en zaterdag 18 september zal de tweede Rescue Equipment Beurs (REB) plaats vinden op het terrein van Seaport Marina te IJmuiden. De REB is de vakbeurs voor hulpverleners op en rondom het water.

De tweede Rescue Equipment Beurs (REB) wordt een feit en zal groter en interessanter zijn dan de beurs in 2002. Dit jaar twee dagen lang en de mogelijkheid om met uitdagende boten een proefvaart te maken op zee of binnenwater. Deze editie wordt er ruimschoots aandacht besteedt aan vervoer over strand. Dit wordt een steeds belangrijkere taak van brandweer, politie en reddingsbrigades. Tijdens deze vakbeurs zullen een aantal spraakmakende voertuigen tentoongesteld worden waaronder Santana 4x4 en Landrover terreinwagens in diverse hulpverlening uitvoeringen. Ook kleinere vervoersmiddelen zoals Quads en All Terrain Vehicle’s zullen op de REB te vinden zijn.

Natuurlijk zullen ook de boten liefhebbers hun ogen weer kunnen uitkijken naar grote en kleinere boten. Buiten aan de steiger liggen een tiental boten te wachten op een uitdagende proefvaart. De boten variëren in afmeting van 4 tot 9,9 meter! Onder begeleiding van de exposant kunt u de boten testen, ervaren en vergelijken.

Nieuw dit keer zal de demonstratie ‘redden met een waverunner’ zijn. Afgelopen jaar werd al veelvuldig getest wat een waverunner zou kunnen betekenen voor de snelle hulpverlening op het water. De strandwacht van Terschelling zal tweemaal daags een demonstratie verzorgen waarbij getoond wordt hoe het redden in haar werk gaat.

Ook de medische aspecten blijven niet achterwege en zullen ruimschoots belicht worden. Ditmaal is er onder andere aandacht voor opleiding en training van hulpverleners op het medische gebied en persoonlijke veiligheid. Het blijft niet alleen bij training, ook de medische apparatuur en toebehoren komen aan bod en u kunt diverse AED’s vergelijken.

Verder kunt u op de REB het volgende vinden: beschermende kleding, reddingsvesten, signaleringssystemen, persoonlijke verlichting, buitenboordmotoren, power-equipment (pompen, generatoren, accu’s en batteries), navigatie apparatuur en veel meer!

Kortom, een complete vakbeurs voor hulpverleners op en rond het water.

Kom ook naar de REB en maak bovendien kans op mooie prijzen! Denk aan persoonlijke hulp- en beschermingsmiddelen welke bij de hulpverlening gebruikt kunnen worden. De REB vindt plaats op vrijdag 17 en zaterdag 18 september te Seaport Marina IJmuiden. De beurs is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur en de entree bedraagt € 2,50 per persoon. Voor meer informatie en een route beschrijving bezoek de website www.re-beurs.nl!


***** Zorgen moet je doen, niet maken *****


vistuig

 • Forum gebruiker
 • ***
 • Berichten: 447
  • KNRM Dordrecht
Reactie #1 Gepost op: 15 september 2004, 15:56:40
ben er op vrijdag, en volgens mij gaan we met een touringcar zoveel mensen gaan er mee
en in alle gewesten  wordt de stem van het water  met zijn eeuwige rampen  gevreesd en gehoord


Annemiek

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 1,285
 • Reddingsbrigade
Reactie #2 Gepost op: 17 september 2004, 16:57:55
File op de A22 i.v.m een evenement in Ijmuiden..... ;D
  Ta