29 oktober 2011 Internationale Brandweer 'Verzamelaars' Beurs - Axel (ZL)

Auteur Topic: 29 oktober 2011 Internationale Brandweer 'Verzamelaars' Beurs - Axel (ZL)  (gelezen 2700 keer)

0 gebruikers (en 1 gast bekijken dit topic.

Fire Fighter

 • Junior gebruiker
 • **
 • Berichten: 12
Wegens een groot SUCCES vorig jaar dankzij 23 stanhouders/ verzamelaars uit Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk met o.a. helmen, kleding, modelauto's (code3), speelgoed, beelden, postzegels, mouw emblemen, rookmelders/ blusmiddelen, boeken en nog meer klein brandweermateriaal.

Daarom hebben wij besloten om een 2de Internationale Brandweer"Verzamelaars"Beurs te houden op een nieuwe grotere locatie in Axel (i.v.m. verbouwing sporthal Zuiddorpe), voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.brandweerbeurs.webklik.nl of stuur een mailtje naar brandweerbeurs@zeelandnet.nl

Hopelijk tot ziens op de 2de Internationale Brandweer"Verzamelaars"Beurs zaterdag 29 oktober 2011
Fire Fighter

 • Junior gebruiker
 • **
 • Berichten: 12
Als er eventueel AMBULANCE verzamelaars /standhouders zijn, die kunnen ook willen deel nemen aan de Int. brandweerbeurs op zaterdag 29 okt. 2011.
Iedereen is wel kom.

Meer informatie kijk op www.brandweerbeurs.webklik.nl of e-mail naar brandweerbeurs@zeelandnet.nl


Fire Fighter

 • Junior gebruiker
 • **
 • Berichten: 12
Wij willen onze 2de Int. Brandweer"Verzamelaars"Beurs laten groeien tot een
Int. Hulpverlenings"Verzamelaars"Beurs.

Als er Verzamelaar / standhouders met Brandweer - Ambulance - Politie of andere hulpverleners zijn die willen deelnemen aan de beurs kunnen zich inschrijven via brandweer@zeelandnet.nl of meer info kijk op www.brandweerbeurs.webklik.nl
 
Hopelijk tot ziens op zaterdag 29 okt 2011 locatie sporthal 't Sportuus Oud Oosteinde 1 Axel
Openingstijden van 10.00u t/m 16.00u


Maarten

 • Senior gebruiker
 • ****
 • Berichten: 8,543
  • Hulpverleningsforum
Uit de mail:

Beste Redactie,

Wij willen bij deze kenbaar maken dat er op zaterdag 29 okt 2011 een 2de Int. Brandweer"Verzamelaars"Beurs wordt gehouden op een nieuwe grotere locatie,
Sporthal 'T Sportuus Oud Oosteinde 1 Axel.
In deze sporthal is ook een sportkantine boven waaruit men over de hele zaal kan kijken en natuurlijk is er ook weer gratis parkeer gelegenheid.

Er hebben zich op het moment 38 standhouder / verzamelaars (w.o ook een aantal bedrijven: Een-Een-Twee, Libratec, 112 Zeeland, enz.) uit Heel Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk zich al ingeschreven met o.a. brandweer- / ambulance- / politie verzameling, en NIEUW dit jaar is een brandweer- / safetyshop uit Belgie (officiele dealer Vlaanderen / Nederland) van F.D.N.Y. artikelen.

Wij willen dit jaar groeien tot een Int. Hulpverlenings"Verzamelaars"Beurs en vandaar dat iedereen op gebied van hulpverlenings artikelen mogen deelnemen.
Er zijn nog enkele kramen terbesckking.

Wij zijn ook volop bezig om een brandweerwagen / ambulance - ambulancemotor en met een club van Amerikaanse politiewagens te laten komen als plublieks trekker.
Sinds kort hebben wij ook een webstie gemaakt over de 1ste Int. Brandweer"Verzamelaars"Beurs 2010, de link is www.brandweerbeurs.webklik.nl.

Misschien dat jullie onze datum van de beurs op de agenda kunnen plaatsen.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben horen wij het graag van u, als u eventueel reclame materiaal heeft is altijd welkom.
Natuurlijk zijn jullie ook van hartewelkom deze dag.

M.v.g.
Organisaitie Int. Brandweerbeurs,
<naam verwijderd>
Groeten, Maarten  
Als je snel vooruit wilt, ga dan alleen. Als je ver wilt komen, ga dan s