Halve finale's jeugdbrandweer wedstrijden - Zaandam 25-06-2011

Auteur Topic: Halve finale's jeugdbrandweer wedstrijden - Zaandam 25-06-2011  (gelezen 6885 keer)

0 gebruikers (en 1 gast bekijken dit topic.

JordyDelwel

  • Senior gebruiker
  • ****
  • Berichten: 4,525
  • www.DelwelFotografie.nl
Wellicht zijn er meer forumleden met foto's? Ik ben alleen bij het spelen van Harderwijk geweest, op de Aspiranten HD baan, Harderwijk is 4e geworden dus gaat door naar de Finale's in Maarssen in September!!  O0

25-06-2011 Jeugdbrandweer Harderwijk plaatst zich voor de landelijke finale in MaarssenZAANDAM/HARDERWIJK De aspiranten van Jeugdbrandweer Harderwijk hebben zich zaterdag 25 Juni geplaatst voor de Landelijke finale hoge druk te Maarssen(HD). De Harderwijkers eindigden uiteindelijk op de 4e plaats, een hele prestatie! Jeugdbrandweer Harderwijk zit hiermee al bij de beste 10 van Nederland.

De Harderwijkse aspirantenploeg kreeg de melding binnenbrand verzorgingshuis te Zaandam. De bevelvoerder heeft de Meldkamer (AC) uitgevraagd over de situatie ter plaatse. Bij de AC was niet bekend of er iemand het pand aanwezig was. Na verschillende dingen te hebben gevraagd aan de AC gaf de Bevelvoerder het commando rijden aan de chauffeur. Ter plaatse troffen zij een doven mevrouw op een scootmobiel aan die de ploeg ook enkele informatie kon geven.

De bevelvoerder en de aanvalsploeg gingen naar binnen en troffen hier een meneer aan die flink overstuur was omdat er brand was achter de deur, meneer is eruit gehaald en naar het medisch centrum gebracht door de ambulancedienst. De aanvalsploeg is door de bevelvoerder op de eerste vuurhaard gezet. En de aanvalsploeg gaf al snel het bericht doorslag naar de bovenliggende ruimte.

De bevelvoerder heeft hier snel op gereageerd en de waterploeg naar boven gestuurd en deze troffen inderdaad de doorslag aan. Nadat de brand onder controle was kon de bevelvoerder snel het sein brandmeester geven. Toen gaf de bevelvoerder het sein afblussen aan de aanvalsploeg en waterploeg. Nadat het vuur uit was kon er worden na verkend en ingepakt.

De dove mevrouw werd opgevangen door politie. Hierna kon de jeugdbrandweer weer retour kazerne.

De uiteindelijke uitslag van de Aspiranten Hoge druk:

Stand    Korps  Totaal
1    VEENENDAAL 1238
2    KORENDIJK  1201
3    DENEKAMP 1189
4    HARDERWIJK 1 1189
5    BUREN 1185
6    BORSELE GOES 1184
7    DALFSEN 1164
8    BRUINISSE 1147
9    VENLO 1 1139
10    DE BILT  1120

Veel meer fotos: http://www.delwelfotografie.nl/index/?p=589


Fotograaf Harderwijk e.o. http://www.DelwelFotografie.nl


Berend

  • Forum gebruiker
  • ***
  • Berichten: 54
Reactie #1 Gepost op: 25 juni 2011, 23:52:50
Gefeliciteerd mannen en vrouwen, jullie hebben er hard voor gewerkt.
Ik was erbij en was centralist organisatie en veiligheid.
En voor de grote inzetten zoals zeer grote brand, grip1,2,3,4 kijk dan op mijn kanaal http://youtube.com/vcmovie1
Vr gr Berend.